UNBOXING & REVIEW – TomTom Touch – Brățara asta are ceva special

TomTom Touch este unul din acele produse care te atrage doar cu o singură funcție. Poate promite ea multe însă pe tine te interesează un singur lucru. În cazul nostru, funcția de măsurare al indicelui de grăsime din corp. Sau de pe corp. Și exact asta face.

Spre deosebire de toate celelalte brățări de fitness de pe piață, asta pare a fi cea mai simplă dar vine cu această funcție în plus. La prima vedere e foarte discretă, se ascunde ușor sub cămașă dacă vrei să o porți și la birou în timpul zilei, și este aproape imposibil să te deranjeze și noaptea dacă vrei să dormi cu ea la mână. Ba poți face chiar și duș cu ea. Doar să nu o iei la bazin, nu îi place în apă adâncă.

Cureaua are un sistem de prindere destul de deștept, însă am auzit că lumea se cam plânge că le cade de la mână. Eu am ținut-o câteva zile și cu cămașă și sacou și până acum nu am pierdut-o.

Bateria rezistă vreo 4-5 zile cu indulgență și se conectează la smartphone, iOS sau Android, doar cu aplicația proprietară. Nu știe să dea informații către Google Fit, Strava sau Runtastic. Asta e păcat. TomTom vrea datele doar pentru el.

Măsurarea indicelui de grăsime se face electric. Ții degetul pe buton în timp ce este la mână iar ea îți trimite un impuls electric pe care nu îl simți, și calculează cât de mult durează să treacă prin tot corpul. De la un deget la cealaltă încheietură a mâinii. Poate fi destul de precisă, mai ales dacă o porți tot timpul și mi-a plăcut că îți monitorizează bătăile inimii și acest indice de care vorbim, pe tot parcursul zilei, constant.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

  1. Bună, George, aș vrea tare mult o brățară de genul ăsta, și blender-ul de la Ozen. Aș vrea să mai pui episoade de acest gen, ar trebui să faci câteva săptămâni cu unboxing și review-uri la aparate pentru sănătate. Îmi place canalul tău!! I like George Buhnici.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.