UNBOXING & REVIEW – ZTE Axon 7 Mini

Da, e aici, și cel mic, piticul, ZTE Axon 7 Mini. Și este aproape la jumătate de preț, ceea că mă face să mă întreb cât de mult au tăiat din performanță. Sunetul e tot același, parcă chiar mai bun. Sau poate l-am ținut eu prea aproape? Cert este că și acesta, la fel ca fratele său mai mare, ZTE Axon 7, are certificarea Dolby Atmos.

Din punct de vedere performanțe nu excelează, nu este acolo în top, și nici nu trebuie. Vorbim de un telefon care la liber costă undeva la 1100-1200 lei, iar pentru banii pe care îi dai pe el promite destul de mult. Pe scurt, 5.2 inci, un ecran AMOLED cu rezoluție FullHD, un procesor Snapdragon 617 ce suportă QuickCharge 2.0, 32 GB stocare și dacă renunți la al doilea SIM poți pune și un card de 256 GB și 3 GB memorie RAM.
Camera, nu este excepțională ci doar decentă. Merge pentru un selfie sau o poză rapidă, însă cam atât. Nu aveam prea multe așteptări de la ea, dar totuși, chiar și la acest nivel de preț există alternative mai bune. Dacă nu faci foarte multe fotografii însă, acest lucru nu te va deranja. Are însă funcție de filmare 720p la 120 fps.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

49 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.