UNBOXING & REVIEW – ZTE Axon 7 – Se aprobă

Sunt destule produse care își așteaptă momentul de glorie pe masa de review. ZTE Axon 7 este unul dintre ele, însă până să îi facem review s-a plimbat în jurul lumii. A fost și la Brașov, și la Barcelona și chiar și în Taiwan de curând. Atât ca o ”cameră foto de rezervă” cât și ca WiFi hotspot. Iar asta spune destule despre baterie și despre senzorul foto. Nu este cel mai bun în acest sens, însă suficient de bun pentru noi. 

La capitolul hardware stă destul de bine, pe o platformă super verificată și testată de către mulți producători. Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM, precum și 64 GB de stocare. Îi poți pune și card dacă asta te interesează, și s-ar putea să ai nevoie având în vedere că filmează 4K cu un senzor destul de bun de la Sony. În rest, ecran 5.5 WQHD AMOLED, sunet stereo prin niște difuzoare foarte convingătoare, poate cele mai bune pe care le-am auzit anul acesta și o viteză ridicată indiferent de ce aplicație sau joc ai rula pe el.

Se bate cu Galaxy S6 pentru că e similar ca viteză, însă îl depășește pe acesta din urmă la baterie și la sunet. Poate și la cameră dacă îi faci setările așa cum trebuie, pe manual. Mai multe despre ZTE Axon 7 în review-ul video de mai jos. Și da, urmează în câteva zile și un review cu Axon 7 Mini, care având în vedere prețul, pare un pachet foarte interesant.

Ultimele articole

Articole recomandate

72 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.