UNBOXING & REVIEW – MSI GS63VR 7RF Stealth Pro – Ultrabook sau laptop de gaming?

Înafară de numele lung pe care nu îl vei ține minte nu prea am ce să îi reproșez. E la fel de subțire ca MacBook-ul meu, e mai performant, are un ecran mai bun și… e și mai ieftin. Are două minusuri, bateria și sunetul. Da, ok, boxele nu sunt strălucite, dar oricum vei folosi o pereche de căști iar despre baterie, la atâta performanță trebuie să faci rabat undeva.

Oricât mi-aș dori ca tehnologia să avanseze mai repede, există încă niște limitări pe care acest laptop de gaming reușește să le depășească cu brio.

Ca să te conving trebuie să îți spun doar configurația, greutatea și grosimea. Are așadar un procesor cu TDP de 45W, adică acela puternic, un i7 7700HQ, cu 8 nuclee, 16 GB DDR4 și mai suportă încă 16 GB, un SSD pe NVME de 256 GB și un HDD de 2 TB, tastatură iluminată în orice culoare vrei tu și un ecran de 15.6 inci 4K. Și chiar este un display foarte bun. A, și are 1.8 kilograme și 17.7 mm grosime. Cu tot cu capacul display-ului. Te-am convins că este unul dintre cele mai ușoare laptop-uri de gaming de pe piață? Nu te emoționa foarte tare, pentru configurația testată de noi va trebui să scoți din buzunar cam 11.000 de lei. Nu, nu am greșit deloc suma.

Pe de altă parte însă, dacă vrei jocuri în VR sau la cel puțin 1080p fără nici o emoție va duce fără probleme. Noi montăm 4K pe el de o lună, și deși mai gâfăie din când în când la efectele de imagine, și-a dus treaba până la bun sfârșit. Da, și pe acesta l-a plimbat Radu vreo 20.000 de kilometri. A spus că îi trebuie să monteze pe el și s-a uitat la filme.

Ultimele articole

Articole recomandate

31 Comments

    • La acești bani ai multe opțiuni. Depinde ce vrei de la el și cât de gamer ești. Cu cât este însă mai subțire, din păcate, se încinge mai tare, face mai multă gălăgie și automat durata de viață a lui e mai mică

  1. Salut George! Te rog să-mi spui părerea ta despre acest laptop în ceea ce privește editare video. Mi-am îndreptat atenția asupra acestui model datorita portabilităţii. Se comportă bine? Sau merita sa mai car un kilogram două în plus și să merg către un model cu o răcire mai bună? Și dacă da, care ar fi acela? Mulțumesc anticipat!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.