UNBOXING & REVIEW – VKWORLD Z3310 – Copia de 19 dolari

Așa cum îi spune foarte bine și numele, Z3310 este o copie de Nokia 3310. După cum spune Nina de la VKWorld este o copie mai bună, și mult mai ieftină decât clasicul 3310 lansat anul acesta. După ce l-am luat la ”întrebări” aș vrea să confirm acest lucru. Are mai multe funcții decât originalul 3310, are două SIM-uri, slot de card microSD, lanternă, un difuzor mult mai mare, bun mai ales pentru cei vârstnici, însă, oricât m-am chinuit nu am reușit să fac să meargă internetul pe el. Are nevoie de prea multe setări, bătăi de cap, și probabil și câteva apeluri la operatorul de telefonie mobilă ca să îți dea toate setările posibile. 

În rest, se aude foarte tare, îl auzi și din fundul curții dacă l-ai uitat pe acolo, e rezistent la șocuri și lovituri cu piciorul (testat în studio în clipul de mai jos). Am avut grijă cât am putut de SIM-ul lui Radu. El are nano-SIM, am pus adaptor de micro-SIM fiind singurul pe care l-am găsit prin studio însă nu am ajuns la acel mini-SIM, adică acela vechi de acum 10 ani. Sau mai bine.

GALERIE FOTO VKWORLD Z3310 :)

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

  1. Oare ăsta, spre deosebire de 3310 cel nou, știe stoca mai mult de un număr la un contact? Sau măcar să știe să editeze un contact, dacă ai greșit numărul, să nu fii nevoit să-l ștergi și să creezi altul nou, ca Nokia 3310 din 2017?!?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.