UNBOXING & REVIEW – LG Q6 – Fratele geamăn dar mai mic al lui G6

Atunci când am văzut primul telefon cu un ecran  ”alungit” adică cu un aspect de 18:9 am zis da! Îl vreau! La prima vedere pare puțin ciudat, însă într-un mod frumos. Iar când îl ridici de pe masă și observi că îl poți folosi cu o singură mână ai o revelație. Deși filmele și orice alt conținut multimedia puteam vedea pe telefon cu aspect 16:9 își pierd puțin din marginile laterale, unde oricum nu se întâmplă nimic important, acțiunea este tot timpul în centru, tot mai important este să îl poți folosi ușor cu o singură mână.

Datorită, sau din cauza telefoanelor precum LG G6, Samsung S8, Note 8 și acum a lui LG Q6, ecranele vor deveni și mai mari. Chiar și pentru telefoanele mai ieftine. Acesta de exemplu are 5.5 inci în diagonală și este la fel de lat ca unul cu un ecran ”normal” de doar 5 inci. Ai câștigat mai multă suprafață de vizionare la aceeași dimensiune. În plus, paginile web le citești oricum pe verticală, acum ai mai mult ecran la dispoziție.

Din punct de vedere hardware nu m-a impresionat prea mult, procesorul e decent, nu are încărcare rapidă și nici senzor de amprentă. Știu, sunt altele mai performante la acești bani, niciunul însă cu acest tip de ecran. Care este superb!

Ultimele articole

Articole recomandate

59 Comments

  1. Să aleg acest telefon LG Q6 la un preț de 1080 lei sau un A5 2017 la 1299 sau J7 2017? Doresc doar pentru rețele socializare (fb,snap,wapp,insta) și youtube și browsing. Doresc să îl țin cam 2-3ani.

    Vă mulțumesc! Aștept răspuns urgent

  2. Salut George! Eu sunt un fan LG, dar destul de …”cumpatat”! In sensul ca am avut LG Nexus 5 cand a aparut LG G3 , apoi am trecut la un LG G3 cand a aparut LG G6. Sunt multumit de deviceurile LG ( mai ales de functia Knock Code), de accea as ramane in continuare pe un telefon LG, si sunt in fata unei alegeri. Cu alte cuvinte G4 sau Q6. Vorbim de un telefon LG totusi la un buget sub 1500 lei.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.