Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Sony WH-1000XM2 – Bine Sony! M-ai făcut să zămbesc!

Salutare și bine te-am regăsit! Este al doilea review consecutiv cu Sony, și mi-am dat seama că sunt câteva lucruri de care îmi este dor. Da, nostalgia este grea, iar când vine vorba de Sony sunt sigur că aveți fiecare dintre voi un dram de nostalgie.

Revenind la căști, mi le tot pune Radu pe masă de câteva săptămâni, iar astazi nu am mai rezistat. Am vrut să văd despre ce este vorba. De ce tot zâmbește Radu atunci când le așează frumos înapoi în cutie.

Concluzia? Wow! Chiar nu mă așteptam. Dacă vorbim despre ecosisteme probabil Apple este pe primul loc la numărul de dispozitive conectate între ele, dar totuși, când pun mâna inginerii și designerii de la Sony pe un produs și îl șlefuiesc bine de tot, rezultatul este unul de excepție.

Serios, Wow! Sunt impresionat  de cum se aud, cum arată, software-ul și integrarea cu telefoanele de la Sony. Adică pe bune, să vibreze și telefonul împreună cu căștile pentru a aduce un plus de frecvențe joase… Sau să funcționeze Google Assistant aproape impecabil.

Apropo de asta, să nu uitați să vă dezactivați alarmele :D Scuze!

Te invit așadar să urmărești și review-ul video de mai jos și să îmi spui părerea ta despre noile căști WH-1000XM2 de la Sony. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.