Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Sony Xperia XZ2 și XZ2 Compact – Ta na na!

Ta na na, adică în sfârșit a mai ajuns și Sony la mine pe canal. Știu că le așteptați de ceva vreme și acum iată-le. Sony Xperia XZ2 și XZ2 Compact, alături de strămoșii lor, Xperia XZ1 și XZ1 Compact. Motivul pentru care nu le-am testat încă pe cele de anul trecut este că nu erau variante finale, nici măcar a soft-ului. Nici apropiate. Dar le comparăm astăzi cu noile modele mai ales din punct de vedere al design-ului.

Apropo de asta, știu că părerile sunt împărțite, însă mie îmi place mult mai mult versiunea anterioară. Ca design. Aspectul acela pătrățos, cu linii foarte drepte mă încântă mai tare. Mai ales la XZ1 Compact. E frumușel foc și l-aș face ”daily driver”. Radu spune că e cam greu să scrii pe el cu un ecran atât de mic. Cred că are dreptate, îl fac breloc, așa știu întotdeauna unde sunt cheile. Și pot să le și sun. :)

Revenind la Xperia XZ2 și XZ2 Compact, m-au impresionat. XZ2 este probabil cel mai performant smartphone care a ajuns la noi în studio după punctajul oferit de AntTuTu, camerele sunt foarte bune mai ales cele frontalre care atenție, au doar 5 Megapixeli. Probabil și aici voi spune la fel, probabil, cea mai bună cameră foto frontală pe care am testat-o.

Interfața și meniul sunt extrem de rapide, stocare suficientă la care poți adăuga și un card microSD de 400 GB, și, deși este un telefon frumos, XZ2 nu stă pe nici o suprafață cu o înclinație cât de mică ar fi ea. L-am găsit de nenumărate ori pe jos, din cauză că masa noastră e puțin înclinată, așadar, va fi nevoie de o carcasă ca să nu îl spargi din prima săptămână.

Te invit așadar să urmărești și review-ul video de mai jos și să îmi spui părerea ta despre noile Sony Xperia XZ2 și XZ2 Compact. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.