Categorie: #casabuhnici

#casabuhnici – Ce facem cu atâta curent din fotovoltaice

Iată că vine și discuția mult așteptată despre curentul electric. Am avut multe impasuri de-a lungul construcției, aproape că am rămas fără bani datorită dorinței noastre de a construi o casă pasivă premium, dar am trecut cu bine și peste aceste piedici. Am obținut și certificarea, și încă sunt cel mai fericit om!

Astăzi vorbim despre surplusul masiv de energie electrică pe care îl generează #casabuhnici pe timp de zi, împreună cu cei de la Enel. Da, am luat legătura cu ei și sunt foarte deschiși să rezolve și această piedică nu doar pentru mine, cât și pentru toți cei care și-au instalat panouri electrice și produc mai mult decât consumă. Există soluții, dar încă nu sunt implementate, și da, legislația este și ea un factor decisiv.

Vorbim în clipul de mai jos și despre sistemul electric de conversie al energiei din panourile solare, despre cât consumă #casabuhnici și ce trebuie să facem mai departe. Știu că vă interesează subiectul la fel de mult ca și pe mine așa că vă las să urmăriți clipul. Nu este nici ultimul din serie, vă voi ține la ”curent” cu ce se întâmplă.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.