Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Samsung Galaxy A5 2017 – WOW!

samsung_galaxy_a5_2017_unboxing_si_review_buhnici

Serios, WOW. V-am spus eu că peste doi ani vârful de gamă va fi de fapt un telefon cu preț mediu. Speram la unul mai ieftin însă este adevărat. Galaxy A5 2017 a ajuns aproape la fel de puternic și elegant ca un Galaxy S6. Cu acestea seamănă cel mai mult, deși e puțin înfrânat la performanță grafică. Dar totuși, se apropie mult de S6 și de Note 5 chiar.

Ce s-a schimbat însă este următorul lucru: dacă acum ceva vreme îți puteam recomanda un telefon vârf de gamă de acum doi ani, în locul unuia mai slab dar cu un preț similar, acum e puțin mai greu. A5 2017 demonstrează faptul că tehnologia nu se reinventează de la an la an, ci doar se îmbunătățește. Acest A5 este de fapt un Galaxy S6 care a primit un slot pentru microSD și rezistență la apă. Cam ce pierduse de fapt de la S5 încoace.

Bine, procesorul grafic de pe A5 este o idee mai slab, cam de două ori, și îi lipsește și 1 GB de memorie RAM. Doar seria cu S ”merită” 4GB sau mai mult. E vorba de poziționare în piață. În rest ce aș putea să mai spun? Îmi place cum arată, cum e construit, cum se mișcă în meniu și în aplicații și chiar și interfața specifică Samsung, acel TouchWiz care devine din ce în ce mai curat de la an la an. Păcat că renunță doar la câte un meniu sau un efect cu fiecare lansare de telefon.

Poater sunt eu mai purist. Așadar, în toată splendoarea lui, review-ul complet este în clipul de mai jos. Distracție plăcută!