UNBOXING & REVIEW – Parrot Disco FPV – Drona cu senzații tari

Parrot_Disco_FPV_Review_Drona_Buhnici

Am mai testat drone până acum, însă cele care îmi plac mie foarte mult au un singur scop, acela de a filma. Mai există o categorie de drone, cele construite mai multe pentru distracție și nu pentru înregistrare video. Parrot Disco FPV este puțin din amândouă. Are viteza cea mai mare din cele pe care le-am văzut până acum, și mai și filmează pe deasupra. Diferența majoră e că nu prea arată ca o dronă, ci mai degrabă ca un avion propulsat de o elice. Din punct de vedere tehnic, cam asta și este.

Mie mi-a plăcut, și sincer, după ce m-am jucat cu ea de două ori, pot să îți spun că e foarte distractivă. Apropo, nu încerca să o ridici in oraș sau într-un spațiu îngust. Ai nevoie de un teren destul de mare de joacă pentru că nu stă pe loc la fel ca o dronă de la Dji. Ea survolează zona din care a plecat în așteptarea comenzilor.

Încă un lucru, este foarte simplu de controlat, majoritatea reglajelor fiind automate. La decolare o arunci la fel ca un avion de hârtie iar la aterizare se comportă la fel ca unul. Ba e chiar și foarte rezistentă. Am dat cu ea de pământ de câteva ori și încă e întreagă. Nu știu ce faci cu aripile sau alte elemente care se pot strica. Sper să fie disponibile piese de schimb la ei pe site, pentru ca nu e chiar o jucărie ieftină, la cei aproape 1000 de euro cât costă.

Ultimele articole

Articole recomandate

38 Comments

 1. Salutari George,
  imi cer scuze de off topic, dar nu am gasit un articol mai recent pe aceasta tema asadar public aici in speranta ca ma vei putea ajuta.
  Vreau sa aleg unul din aceste doua aparate foto SONY DSC-WX500 BLK si SONY DSC HX400VB, probabil va trebui sa vezi detaliile despre ele ca nu vreau sa le insir aici. Mentionez ca il voi folosi strict ca si amator…poze de vacanta si diverse evenimente, primul imi pare mai practic , al doilea este putin mai spre pro… dar diferenta de pret nu este foarte mare.
  Multumesc anticipat si mii de scuze pentru acest lung off…
  Cu respect!

 2. Pretul la Parrot Disco a scazut in jur de 320 – 350 euro pe amazon germania si se livreaza si in Romania.
  Un pret care il face sa devina o varianta interesanta pentru distractie fara mare pericol.
  Poate are cineva inspiratia sa faca un grup pe facebook de proprietari a Parrot Disco.
  Legat de review foarte bine facut.
  Felicitari.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.