Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Parrot Disco FPV – Drona cu senzații tari

Parrot_Disco_FPV_Review_Drona_Buhnici

Am mai testat drone până acum, însă cele care îmi plac mie foarte mult au un singur scop, acela de a filma. Mai există o categorie de drone, cele construite mai multe pentru distracție și nu pentru înregistrare video. Parrot Disco FPV este puțin din amândouă. Are viteza cea mai mare din cele pe care le-am văzut până acum, și mai și filmează pe deasupra. Diferența majoră e că nu prea arată ca o dronă, ci mai degrabă ca un avion propulsat de o elice. Din punct de vedere tehnic, cam asta și este.

Mie mi-a plăcut, și sincer, după ce m-am jucat cu ea de două ori, pot să îți spun că e foarte distractivă. Apropo, nu încerca să o ridici in oraș sau într-un spațiu îngust. Ai nevoie de un teren destul de mare de joacă pentru că nu stă pe loc la fel ca o dronă de la Dji. Ea survolează zona din care a plecat în așteptarea comenzilor.

Încă un lucru, este foarte simplu de controlat, majoritatea reglajelor fiind automate. La decolare o arunci la fel ca un avion de hârtie iar la aterizare se comportă la fel ca unul. Ba e chiar și foarte rezistentă. Am dat cu ea de pământ de câteva ori și încă e întreagă. Nu știu ce faci cu aripile sau alte elemente care se pot strica. Sper să fie disponibile piese de schimb la ei pe site, pentru ca nu e chiar o jucărie ieftină, la cei aproape 1000 de euro cât costă.