UNBOXING & REVIEW – Apple MacBook Pro 15 Touchbar

MACBOOK_15_PRO_RETINA_TOUCHBAR_2016_REVIEW_UNBOXING_BUHNICI1

Îl așteptam de mult. Cam din momentul în care a fost dezvăluit în evenimentul Apple. A durat prea mult de când și-au înnoit seria de laptop-uri și chiar eram curios să văd cu ce au venit nou.

M-am gândit la acel touchbar timp de câteva zile. Oare merită sau nu? Părerile sunt împărțite, chiar și la mine la studio. Jumătate din colegi spun că e o păcăleală și că nu vei ajunge să îl folosești prea mult iar cealaltă jumătate spun că dacă ar trebui să aleagă l-ar lua pe cel cu touchbar, chiar dacă este cu 300 de euro mai scump.

Eu trebuia să testez aceste afirmații așa că l-am comandat pe cel cu TouchBar. Observați dacă mi-a plăcut sau nu în clipul de mai jos. De asemenea, sunt multe lucruri care încă îmi plac la Apple, dar cu unele spcificații a cam dat-o în bară. Îți spun sincer, webcam 720p la un laptop de cel puțin 2000 de euro e deja o exagerare pe care se pare că și-o permit din ce în ce mai mulți producători.

Și nu e drept, față de tine și de mine, care ne așteptăm ca toate componentele să fie de calitate și performante, atunci când investim o sumă mai mult decât generoasă pe un laptop. Punct.

Ultimele articole

Articole recomandate

90 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.