UNBOXING & REVIEW – Nokia 5 – Un fel de Nokia 3 dar ceva mai bun

Așa acum am spus și în review-ul lui Nokia 3, HDM Global este compania mamă ce folosește brand-ul Nokia pentru telefoanele lor din Europa și de pe alte continente. Dacă la Nokia 3 nu aveam așteptări foarte mari, mai ales din cauza prețului, aici am fost puțin dezamăgit de cantitatea de memorie RAM. Doar 2 GB. Totuși, e surprinzător cât de bine se mișcă chiar și așa. Serios, sunt impresionat deși știam că Android 7.1.1 va rula destul de bine și cu 2 GB RAM.

Revenind la celelalte neajunsuri… Nu știu, sunt indecis. Este undeva la limită ca preț pentru ceea ce oferă, deși este un telefon lansat în 2017. Eu probabil aș mai aștepta o reducere de preț. Sigur îl vom găsi la abonament, cu un preț modic în scurtă vreme.

Din punct de vedere construcție mi-a plăcut, e bine gândit. Ecranul este de bună calitate, un IPS cu rezoluție HD, dar cu o luminozitate ridicată, numai bun de verificat mailul atunci când îți bate soarele în cap. De auzit se aude bine, atât pe filme cât și pe muzică (asta dacă nu folosești căștile din pachet) și da, are și radio FM.

La performanțe este undeva în zona medie spre joasă, dar suficient pentru activitățile zilnice. Nu m-aș juca prea multe jocuri de ultimă generație și nici nu aș face prea multe fotografii cu el. Se pricepe dar nu prea.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

GALERIE FOTO NOKIA 5

 

Ultimele articole

Articole recomandate

82 Comments

  1. George am nevoie de un sfat ! Intre samsung galaxy j3 2017 si nokia 5 ce ai alege , care ar fi alegerea dumneavoastră !! Am 16 ani si vreau sa imi cumpăr săptămână aceasta unul dintre ele !!! Multumesc anticipat de răspuns .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.