UNBOXING & REVIEW – BOSCH IXO – Unealta universală

Atunci când spun unealta universală chiar nu glumesc. Aceasta este Bosch IXO o mini mașină de înfiletat sau de găurit care are capete pentru cam tot ce vrei tu. Pentru suflat în foc (și în iaurt) pentru râșnit piperul, pentru desfăcut o sticlă de vin, pentru înșurubat la 90 de grade și chiar pentru tăiat și modelat gardul viu. Acest ultim accesoriu îl aștept cu mare interes pentru atunci când voi termina de construit.

Există multe unelte pe piață însă trebuie să recunosc că puține sunt atât de versatile. Lorena spune că e pentru cei mai leneși dintre noi și că nu voi primi niciodată loc în sertarul de la bucătărie pentru așa ceva. Vom vedea. Poate atunci când realizează cât de puțin efort depui când desfaci o sticlă de vin. Folosești doar un singur deget, cel cu care apeși pe butonul mașinii de înfiletat.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.