Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Nokia 3310 – Merge și YouTube pe el!

Am vrut să îl fac de 33 minute și 10 secunde. Nu mi-a ieșit, dar am fost aproape. Și acum realizez că am uitat să mă joc Snake pe Nokia 3310. Dar am făcut poze cu el, am intrat pe internet, și da, am intrat și pe YouTube! De pe 2G pentru că nu are WiFi. Dacă vrei să te uiți așadar la review-uri în 144p, cu opțiunea de High Quality activată desigur, va trebui să folosești internetul de pe cartelă. Eu am primit vreo 10 GB bonus. Sunt curios dacă îl las să ruleze clipuri de pe YouTube, în continuu, se termină cei 10 GB până la finalul lunii?

Gata, am promis că nu glumesc prea mult pe seama lui Nokia 3310 și cei 16 MB de memorie RAM și cei 16 MB de memorie de stocare. Da, ai citit, bine, unde mai pui că suportă și card microSD de 32 GB dacă vrei să faci mai mult de 90 de fotografii și să copiezi și ceva muzică pe el. Dacă nu, poți folosi cu succes radio-ul din dotare.

Bateria ține, asta e clar, vreo 20 de ore de convorbiri, iar acestea din urmă se aud chiar bine. Iar tonurile de apel sunt polifonice. Toate cele 10 pe care le poți seta. Te las așadar să urmărești review-ul de mai jos.