UNBOXING & REVIEW – Nokia 3310 – Merge și YouTube pe el!

Am vrut să îl fac de 33 minute și 10 secunde. Nu mi-a ieșit, dar am fost aproape. Și acum realizez că am uitat să mă joc Snake pe Nokia 3310. Dar am făcut poze cu el, am intrat pe internet, și da, am intrat și pe YouTube! De pe 2G pentru că nu are WiFi. Dacă vrei să te uiți așadar la review-uri în 144p, cu opțiunea de High Quality activată desigur, va trebui să folosești internetul de pe cartelă. Eu am primit vreo 10 GB bonus. Sunt curios dacă îl las să ruleze clipuri de pe YouTube, în continuu, se termină cei 10 GB până la finalul lunii?

Gata, am promis că nu glumesc prea mult pe seama lui Nokia 3310 și cei 16 MB de memorie RAM și cei 16 MB de memorie de stocare. Da, ai citit, bine, unde mai pui că suportă și card microSD de 32 GB dacă vrei să faci mai mult de 90 de fotografii și să copiezi și ceva muzică pe el. Dacă nu, poți folosi cu succes radio-ul din dotare.

Bateria ține, asta e clar, vreo 20 de ore de convorbiri, iar acestea din urmă se aud chiar bine. Iar tonurile de apel sunt polifonice. Toate cele 10 pe care le poți seta. Te las așadar să urmărești review-ul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

90 Comments

  1. Doar ce v-am vazut clipul si am o solicitare.
    Intrati iar pe net de pe nokia 3310 dar cu cartela de la telekom deoarece vodafone are doar GPRS 56Kbps iar telekom are edge capabil 384Kbps.

  2. O sa rada multi, dar inca sunt foarte multe persoane care vor aprecia un asemenea telefon. Dupa cum ai spus si in review, exista lume care doreste doar sa VORBEASCA la un telefon. Pana la urma, smartphone-urile astea au ceva limitari, de ex. ca sa ai posibilitatea de a telefona si dupa o saptamana de mers la munte, cu cortul, in pustietate, ai fi nevoit ca in acea saptamana sa-ti tii telefonul mai mult inchis. Asta daca nu ai carat dupa tine un incarcator solar. Dar ce te faci daca e innorat? In fine, ati prins ideea (cititorii acestui blog). Eu unul, daca as fii un impatimit al iesirilor in natura, chiar mi-as lua un telefon ca asta.

  3. Salut George am și eu o întrebare cum fac sa îmi meargă Jocurile mari de peste 5 6 GB pe Laptopul meu Lenovo G575 îmi merg jocurile până la 4 GB și ceva cu un rămâi de 2 GB și aș vrea să joc jocuri mai mari cum ar fi Need For Speed.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.