Secretul energiei mele de zi cu zi! Aproape…

E adevărat, mi-aș dori să beau în fiecare zi câte un smoothie verde. Poate chiar două. Adevărul este că nu am timp, și din nefericire nu sunt un robot ca să mă trezesc în fiecare zi la ora 5, și să am timp să îmi fac tabieturile. De multe ori mănânc un sandviș cu mozarella și cu roșii, și savurez o cafea bună abia după emisiune de la ora 10. De mai puține ori apuc să beau un smoothie fresh, de mere ori alte fructe verzi cu puțin spanac și mai puțină mentă.

Zici că sunt la teleshopping sau pe un blog de beauty unde vă prezint tabiturile mele zilnice. Sunt sigur că am urmăritori care își doresc să audă și astfel de lucruri dar cred că vă interesează mai mult care e treaba cu acest blender în vid. Ei bine, acest Ozen face o treabă foarte bună pentru că scoate tot aerul din vas, înainte de a amesteca și ciopârți fructele. Bine, aproape tot aerul pentru că altfel nu s-ar mai amesteca ce este acolo. Secretul este să nu tai fructele prea mari, ca mine, și să pui un strop de apă sau de lapte de migdale sau orice altceva îți dorește ție suflețelul.

Spor la amestecat fructe și spune-mi și mie ce fel de rețete complexe ai inventat tu. Sau ce ai luat de la alții și îți place. Sunt curios. Când mă mut la casă o să îmi fac mai mult timp pentru astfel de activități. Asta mi-am promis cel puțin.

Ultimele articole

Articole recomandate

31 Comments

  1. Rețetă smoothie/shake: 2 ouă, 1 banană, fulgi de ovăz, 1 linguriță cacao, 1-2 linguri miere, 300-400 ml lapte. Carbohidrați + proteine numai bune pentru începutul zilei.

  2. Ai reușit să-i faci antireclama, un Nespresso am cumpărat după ce l-am văzut la tine, dar așa ceva… Rămân la nutribulletul meu… Bafta ui n continuare cu proiectul casei. Am construit și eu casa din lemn, dar clasica, păcat că nu ai construit casa mai devreme, aflam si eu de noua tehnologie…

  3. salve. mi se pare f fain blenderul dar am o nelamurire. daca bagi arahide in el duce atat de mult incat sa faca unt de arahide de exemplu la fel cum fac blenderele lui concurente care nu au functia de vidare. is curios pentru vechiul meu blender e pe moarte si vreau sa imi iau unul nou care sa faca treaba asta. mersid e raspuns.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.