Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Nespresso Citiz – Așa îmi fac eu cafeaua de dimineață

unboxing_review-_nespresso_citiz_asa_imi_fac_cafeaua_de_dimineata

Cei care mă urmăresc de ceva vreme știu probabil că sunt un băutor pasionat de cafea. Nu sunt expert, însă după 4-5 cești pe zi și multe tipuri de cafele încercate ajungi să îți dai seama de gustul cafelei bune. Sigur, ai nevoie și de ceva indicații de la un profesionist care să îți spună la ce să fii atent.

Un sfat pentru tine, de fiecare dată când bei o cafea care îți place la un local nu ezita să îi pui câteva întrebări barista-ului. Vei fi surprins cât de prietenoși și dornici sunt să îți povestească lucruri interesante despre cafea. Cel puțin majoritatea. E la fel dacă mă întrebi și pe mine despre gadget-uri. E normal să îmi placă să vorbesc despre asta.

În ultima vreme am încercat să obțin și eu o cafea cât mai aromată acasă. Când am timp bricolez, foarte rar de altfel, în rest folosesc un espressor ca acesta pe care vi-l prezint altfel. E simplu de utilizat, pui apă, introduci capsula și apeși un buton. În mai puțin de jumătate de minut cafeaua e gata. Partea frumoasă este că ai sute de arome din care poți alege. Da, e bun și ca să îți impresionezi prietenii.

Să vorbim și puțin de costuri. Aparatul nu este ieftin, 800 de lei dacă iei varianta simplă, fără dispozitivul de spumat lapte. Dar nici nu este scump. După investiția inițială o cafea bună te va costa mai puțin de doi lei. Sincer, am băut cafea și de 10 lei în București, și multe dintre ele abia se apropie de gustul acesteia. Nu îți spun mai mult, trebuie să deguști tu cafeaua ca să vezi dacă îți place. Spre norocul tău, Nespresso are și magazin în București așa că ai unde.