Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Panasonic TX-65DX900E – 4K pentru viitor

panasonic_tx_65dx900e_review_tv_4k_hdr_pro_buhnici

Știm cu toții că unele dintre cele mai căutate produse electronice, după telefonul mobil, sunt televizoarele. La fel ca la smartphone-uri, sunt foarte multe modele și sunt sigur că nu știi pe care să îl alegi. Îmi doresc să le testez și eu pe toate, însă momentan le iau pe cele mai bune. Cele pe care dacă vrei să le cumperi, vei căuta intens pe internet detalii despre ele.

Unul dintre acestea este Panasonic, o companie despre care nu am mai vorbit de ceva vreme. Anul acesta au lansat modele noi de televizoare. Multe și variate. DX900E, indiferent de diagonală este unul dintre cele de top. Vine echipat cu o conectică complexă iar tehnologia este și ea la fel de complicată.

Ce trebuie să știi despre acest model?

Este primul din seria producătorului cu o tehnologie 4K HDR Pro. Conținut HDR e puțin, însă sunt semne că se înmulțește pe zi ce trecere. Imaginea HDR deține mult mai multe detalii decât una normală. Explicația pe scurt ar fi următoarea: atunci când faci o fotografie de la interior spre exterior, pe timp de zi, datorită luminii puternice de afară nu se înțelege mare lucru din ce se află în cameră. HDR-ul rezolvă exact această problemă prin expuneri multiple și o combinare a imaginilor respective. Rezultatul este o imagine foarte bună, cu detalii atât de interior cât și la exterior.

Panasonic a lucrat pentru această serie, cu cei mai buni colorizatori de imagine de la Hollywood , care au calibrat și programat ecranele lor pentru o redare cât mai realistă și plăcută a culorilor.

Mai sunt multe de spus despre acest gigant cu un ecran de 65 de inci, tocmai pentru aceasta te invit să vezi review-ul video de mai jos.