Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Allview P9 Energy

unboxing_review_allview_p9_energy_buhnici

Sunt sigur că cea mai mare problemă a smartphone-urilor în zilele noastre este bateria. Sper totuși că dacă citești acest articol peste 5 ani această problemă să fie rezolvată. Până atunci însă, ne descurcăm cu ce avem.

Existau și până acum telefoane cu baterii mari și mai toți producătorii au câte unul. De multe ori acesta era un compromis, specificații slabe pentru o baterie mare. Observ însă că spre deosebire de modelele mai vechi, încep să apară și telefoane cu configurații puternice, tot pe același segment. Allview P9 Energy este unul dintre ele și după sesiunea de teste pot spune că mi-a plăcut.

Este bine construit, are specificații de top cu un procesor cu 8 nuclee și 4 GB memorie RAM și 64 GB de stocare. Ba mai poți să îi pui și un card microSD și nici nu trebuie să renunți la nici unul dintre cele două SIM-uri. Asta îmi place la el, mai ales că multe dintre telefoanele dual-SIM de pe piață nu au această opțiune.

Iar legat de baterie, 5000 mAh cu încărcare rapidă de ultimă generație. Îl încarci în mai puțin de două ore și rezistă cu brio două zile de utilizare intensă. Dacă doar trimiți mailuri și mai verifici din când în când Facebook-ul depășește chiar și 3 zile. Ce ar mai fi de spus?

Ei bine, prețul. Nu e chiar ieftin, și din punct de vedere performanțe și camera foto există alte opțiuni mai bune. Toate au însă jumătate din bateriea lui P9 Energy.