Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – LG Signature OLED W – Cel mai subțire televizor din lume!

M-am gândit bine înainte să declar acest lucru însă este adevărat. LG Signature OLED W este cel mai subțire televizor din lume la doar 2.57 mm grosime. Cu totul! Cineva are un șubler foarte bun.

Partea frumoasă este că grosimea de care vorbim nu este în ”cel mai subțire punct” ci pe toată suprafața acestuia. Pentru cei mai tehnici, doar panoul se montează pe perete, restul de electronică se află în acel soundbar foarte deștept. Apropo, folia de ecran se ”lipește” de un suprt special cu magneți. La cele doar 12 kilograme pentru o diagonală de 65 de inci nici nu are nevoie de mai mult. Există totuși un sistem cu care este agățat de panou, pentru siguranță desigur. Este fabulos de subțire. Atât pot să spun.

Având în vedere că este un televizor din seria premium vine echipat cu cel mai bun procesor de imagine, unul dintre cele mai bune sisteme de sunet și desigur cel mai nou sistem de operare WebOS 3.5. Este extrem de rapid, pornește și răspunde la comenzi aproape instantaneu și nu are nici un fel de emoție legat de orice tip de fișier pe care vrei să îl rulezi de pe un HDD extern. Sigur, nu suportă programe de Windows. Încă. Poate în viitor, sau nu. :)

Aș vrea să îți spun mai multe aici dar nu are rost. Mai bine te las să vizionezi clipul de mai jos cu review-ul complet al acestei bijuterii. Apropo, nici nu e scump, cât o mașină nouă. Ieftină. Cam 10.000 de euro. Serios, chiar nu mi se pare scump, deși nu este chiar accesibil.