UNBOXING & REVIEW – LG G6 – Știu că pe acesta voiați să îl vedeți!

LG G6 mi-a plăcut. Mult. Vă spun de pe acum ca să știți la ce să vă aștaptați. Cele care au ajuns la mine nici măcar nu erau versiuni finale însă și așa m-au impresionat din aproape toate punctele de vedere.

Display-ul este redefinit. În viziunea producătorului un raport de 18:9 (adică 2:1, două pătrate perfecte suprapuse) este cel mai bun. Și trebuie să recunosc că din punct de vedere manevrabilitate are dreptate. E mult mai ușor de ținut în mână și are o diagonală de 5.7 inci. E drept, are și cele mai înguste margini pe care le-am văzut la un smartphone. Nici rezoluția nu lasă de dorit, 1440×2880 pixeli nu e deloc puțin. Ba chiar puțin mai mult decât vârfurile de gamă actuale.

Din punct de vedere procesare, toată lumea își dorea un Snapdragon 835. LG G6 este în dezvoltare dinaintea lansării acestui procesor așadar au folosit un 821. La momentul de față, acesta este cel mai matur și mai închegat procesor posibil. Sony s-a ars cu el pentru că nu a știut să îl optimizeze și se încălzea prea tare. LG a învățat de la ei. 140.000 de puncte în Antutu nu e deloc de glumă. Mai ales cu rezoluția mare a ecranului.

Bateria ține incredibil de bine, tocmai din punctul de vedere al procesorului folosit. Android 7 se pare că aduce optimizări foarte bune tocmai la acest capitol. Din nou, impresionat.

Camera foto a primit și ea ceva upgrade-uri, mai ales la capitolul filmare. Stabilizarea optică este de invidiat, și de asemenea și capabilitățile camerei de a filma HDR. Detaliile sunt de vis. Au rămas cu aceeași aliniere a camerelor de pe LG G5, una normală și una cu un unghi foarte larg cu care poți obține imagini spectaculoase de la o distanță extrem de mică. Mașinile din galeria de mai jos sunt fotografiate de la mai puțin de un metru și în multe cazuri au încăput toate în cadru, ba chiar și cu ușile deschise. Sigur, sunt ceva mai rotunjoare la forme dar asta e normal la o cameră wide.

GALERIE FOTO CU CAMERA WIDE – SUPERCAR-URI DE LA GENEVA MOTOR SHOW

ALTE FOTOGRAFII CU LG G6

Ultimele articole

Articole recomandate

194 Comments

 1. George – faci o treaba buna !!!
  Te rog deschide-mi capul…..oscilez intre p9+ ,,,,,,s7edge,,,,,iphone 6s,,,,,htc 10 si bine inteles
  lg g6 (pt care si optez cel mai mult)
  Mentionez ca acu am un s5 care are vreo doi ani jumate

 2. Buna George,
  Imi place G6 dar si S8, nu sunt mari diferente de pret insa imi place mult mai mult cum arata V30.
  Excluzand partea de buget, crezi ca merita V30-ul sa-l astept sau sa aleg G6 ori S8 ?
  Multumesc!
  Toate cele bune!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.