UNBOXING & REVIEW – LG G6 – Știu că pe acesta voiați să îl vedeți!

LG G6 mi-a plăcut. Mult. Vă spun de pe acum ca să știți la ce să vă aștaptați. Cele care au ajuns la mine nici măcar nu erau versiuni finale însă și așa m-au impresionat din aproape toate punctele de vedere.

Display-ul este redefinit. În viziunea producătorului un raport de 18:9 (adică 2:1, două pătrate perfecte suprapuse) este cel mai bun. Și trebuie să recunosc că din punct de vedere manevrabilitate are dreptate. E mult mai ușor de ținut în mână și are o diagonală de 5.7 inci. E drept, are și cele mai înguste margini pe care le-am văzut la un smartphone. Nici rezoluția nu lasă de dorit, 1440×2880 pixeli nu e deloc puțin. Ba chiar puțin mai mult decât vârfurile de gamă actuale.

Din punct de vedere procesare, toată lumea își dorea un Snapdragon 835. LG G6 este în dezvoltare dinaintea lansării acestui procesor așadar au folosit un 821. La momentul de față, acesta este cel mai matur și mai închegat procesor posibil. Sony s-a ars cu el pentru că nu a știut să îl optimizeze și se încălzea prea tare. LG a învățat de la ei. 140.000 de puncte în Antutu nu e deloc de glumă. Mai ales cu rezoluția mare a ecranului.

Bateria ține incredibil de bine, tocmai din punctul de vedere al procesorului folosit. Android 7 se pare că aduce optimizări foarte bune tocmai la acest capitol. Din nou, impresionat.

Camera foto a primit și ea ceva upgrade-uri, mai ales la capitolul filmare. Stabilizarea optică este de invidiat, și de asemenea și capabilitățile camerei de a filma HDR. Detaliile sunt de vis. Au rămas cu aceeași aliniere a camerelor de pe LG G5, una normală și una cu un unghi foarte larg cu care poți obține imagini spectaculoase de la o distanță extrem de mică. Mașinile din galeria de mai jos sunt fotografiate de la mai puțin de un metru și în multe cazuri au încăput toate în cadru, ba chiar și cu ușile deschise. Sigur, sunt ceva mai rotunjoare la forme dar asta e normal la o cameră wide.

GALERIE FOTO CU CAMERA WIDE – SUPERCAR-URI DE LA GENEVA MOTOR SHOW

ALTE FOTOGRAFII CU LG G6

Ultimele articole

Articole recomandate

194 Comments

  1. Salut George, nu stiu daca o sa-mi raspunzi dar totusi incerc si eu. Pentru poze mai clare, mai bune ce recomanzi intre Samsung Galaxy A5(2017) si LG G6? Si vreau sa stiu daca o sa apuci sa faci un review despre Allview X4 Soul Vision pana la sfarsitul acestui an (e vorba de un telefon cu proiector laser). Multumes mult.

  2. Merita la momentul actual G6 la pretul de 1700-1900 lei? Sau merita A8, P20 lite, Nokia 7 plus in aceeasi bani, dar modele mai noi?

  3. o rugaminte mica ,sper sa poti si sa ai timp sa si raspunzi
    dintre un huawei p20 lite si un lg g6 care e mai bun ,nu ma prea pricep si te-as ruga un raspuns comcret
    mersi mult!

  4. Salut ! Merita in decembrie 2018 sa cumpar LG G6 in comparatie cu Huawei Mate 20 lite? Sunt aproape asemanatoare la pret. Ce ai recomanda ? Multumesc !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.