UNBOXING SURPRIZĂ – VICHY

Știam doar atât, că e vorba de un produs de beauty. Mă gândeam la șampoane și creme și nu mare mi-a fost mirarea să văd că nu am ghicit. Totul a fost pus la cale de prea-frumoasa mea soție și de prietenele ei de la Vichy, cu mențiunea să mă abțin de la glume. Nu am reușit. Vă invit așadar să vedeți și să vă amuzați de episodul doi al seriei de mare succes Unboxing Surpriză!

Mă gândesc să continui seria, pentru că începe să îmi placă să fiu surprins. Am auzit că deja mi se pregătește ceva pe la birou. Mai jos vă transmit detaliile despre produsulul căruia i-am făcut unboxing, așa cum mi s-a transmis și mie. Nu sunt expert în acest domeniu, dar asta o știați și voi deja :)

Trebuie să recunoaștem acum, oricât de mult am vrea să ascundem asta, nouă bărbaților ne cade părul. Și până când ne obișnuim cu ideea (adică niciodată) va fi o tragedie. Dercos Aminexil Clinical 5 (five) este un tratament împotriva căderii părului care vine în urma a 20 de ani de cercetare Vichy, 2 studii clinice si 3 brevete. (așa spun ei, da?) Formula este testată pe scalpul sensibil și nu provoacă alergii (asta o pot confirma și eu), și are o eficacitate demonstrată de medicii dermatologi. (cei cu halate albe)

Căderea părului poate fi cauzată de o multitudine de factori: stres, schimbarea anotimpurilor (lupul își schimbă părul dar….) , înaintarea în vârstă etc.

Tratamentul are eficacitate de 94% împotriva căderii paruluii rezultatele se văd după primele 3 săptămâni*. 

Ultimele articole

Articole recomandate

19 Comments

  1. George te urmaresc de ceva vreme, si imi place stilul tau de a prezenta, dar uneori o duci in Lewis de la Unbox Therapy, si nu prea iti sta bine. Incearca sa ramai tu si sunt convins ca poti prezenta mai original decat Lew. Parerea mea :)

  2. Prietenul meu a inceput sa aiba probleme in acest sens, cu toate ca nici n-a atins varsta de 30 ani. Vichy are produse super, care nu provoaca alergii sau alte minuni cum se intampla cu marea majoritate a produselor din comert. Daca il testezi sau convingi pe careva cu probleme serioasa s-o faca, da-ne de stire. Sunt invidioasa pe parul frumos si bogat pe care il ai. Clar podoaba capilara conteaza, atat la femei, cat si la barbati. :))

  3. George,
    De ce ne abonam la tine pe youtube? pentru vishi? daca era de unu aprilie te iertam, dar asa?
    pune si tu ce e nou la gadgeturi sa ne grabim cu precomanda la toate minunile si lasa cosmeticele in grija sotiilor. chiar lor, stiu ce fac

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.