Categorie: General

UNBOXING SURPRIZĂ – VICHY

Știam doar atât, că e vorba de un produs de beauty. Mă gândeam la șampoane și creme și nu mare mi-a fost mirarea să văd că nu am ghicit. Totul a fost pus la cale de prea-frumoasa mea soție și de prietenele ei de la Vichy, cu mențiunea să mă abțin de la glume. Nu am reușit. Vă invit așadar să vedeți și să vă amuzați de episodul doi al seriei de mare succes Unboxing Surpriză!

Mă gândesc să continui seria, pentru că începe să îmi placă să fiu surprins. Am auzit că deja mi se pregătește ceva pe la birou. Mai jos vă transmit detaliile despre produsulul căruia i-am făcut unboxing, așa cum mi s-a transmis și mie. Nu sunt expert în acest domeniu, dar asta o știați și voi deja :)

Trebuie să recunoaștem acum, oricât de mult am vrea să ascundem asta, nouă bărbaților ne cade părul. Și până când ne obișnuim cu ideea (adică niciodată) va fi o tragedie. Dercos Aminexil Clinical 5 (five) este un tratament împotriva căderii părului care vine în urma a 20 de ani de cercetare Vichy, 2 studii clinice si 3 brevete. (așa spun ei, da?) Formula este testată pe scalpul sensibil și nu provoacă alergii (asta o pot confirma și eu), și are o eficacitate demonstrată de medicii dermatologi. (cei cu halate albe)

Căderea părului poate fi cauzată de o multitudine de factori: stres, schimbarea anotimpurilor (lupul își schimbă părul dar….) , înaintarea în vârstă etc.

Tratamentul are eficacitate de 94% împotriva căderii paruluii rezultatele se văd după primele 3 săptămâni*.