Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – JBL Extreme + Harman Kardon Go+ Play

A venit și momentul mult așteptat. Testăm astăzi una dintre cele mai cerute boxe cu Bluetooth, JBL Extreme. Plus un frățior mai mare și mai bine îmbrăcat, Harman Kardon Go+ Play. Bun, am stabilit că și cei de la Harman Kardon au nevoie de idei pentru denumirile de produse. Măcar nu au un cod de genul JYGH57874JHFI7Y  Ver. 2

Râdem glumim, însă aceste boxe, cel puțin la prima vedere promit mult. Mult sunet, și chiar mult bass. Și livrează.

JBL Extreme ne-a surprins prin calitatea sunetului și mai ales volumul acestuia. Se aude tare și puternic, dar totuși, urechile mele și ale lui Radu spun că Logitech UE Mega Boom are ceva mai multe medii, iar mediile sunt importante. JBL Extreme forțează puțin plaja de frecvențe și nu se aude atât de curat pe cât ne-am dori. Dar totuși, are o baterie de 10.000 mAh și poate încărca simultan două telefoane, la munte, la mare sau în curte. Acolo unde vrei tu să o folosești. Și e rezistentă și la stropi, în caz că te prinde ploaia pe terasă.

Harman Kardon Go+ Play este puțin din altă clasă, deși costă doar cu 100 de lei mai mult decât JBL Extreme. Sunetul este mai curat, este mai puternică, și împarte aproape aceleași trăsături de design. A intrat mult material textil și pe aceasta. Bateria este mai mică, însă microfoanele se aud impecabil pentru o conferință. Am folosit-o la cineva în birou și am rămas surprins de acest lucru.

Acestea fiind spuse, acum că știi ce părere avem noi despre el, tu ce spui? Pe care dintre ele ți-ai cumpăra-o. E și Radu avem gusturi diferite după cum veți observa la finalul clipului. Vizionare plăcută!

Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.