Am zburat o dronă de 35.000 euro!

Și da, am avut emoții. Nu ai cum să nu de crispezi puțin atunci când ridici la 100 altitudine o jucărie ce costă cât un apartament. Sau o mașină nouă, premium. Aproape, pentru că nu am reușit să montăm pe ea și a treia cameră, cea cu infraroșu. Se pare că cei de la DJI au trimis montura greșită, cea pentru Inspire și nu pentru Matrice 210, drona pe care o testăm noi și nu am reușit sub nici o formă să o instalăm.

Acest clip este puțin diferit, și asta pentru că am pus la final partea de unboxing. De aceea nici nu i-am mai spus unboxing și review. Asta ca să nu vă plictisiți prea tare și să trecem în mijlocul acțiunii. partea interesantă este că, deși am zburat chiar și Phantom 4 Pro în aviației și Pipera, adică foarte aproape de aeroportul Băneasa, cred că la mai puțin de doi kilometri distanță, drona mare pur și simplu nu a vrut să decoleze. Găsisem locul perfect pentru ea în apropiere de noi, niște fazani pe care să îi urmărim cu camera cu zoom 30x și nimic. ”Cannot take off”. Punct.

Am ajuns la Corbeanca, acolo unde știm sigur că putem zbura și ne-am făcut de cap. Nici nu are rost să încerc să îți descriu senzația de a zbura o dronă extrem de stabilă, rapidă, și mult, mult mai sigură la fel ca un Spark. Totul este gândit să funcționeze, să reziste, și să fie extrem de ușor. Hai, îți explic mai multe în clipul de mai jos. Vizionare plăcută!

Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Salut George. Ai avut nevoie de aprobari pentru a ridica drona in Corbeanca? Am si eu un mavic air, dar mi-e teama sa il ridic langa oras sau chiar in oras din cauza legislatiei actuale. Multumesc

  2. Am văzut clipul cu drona de 35000 și am văzut mici asemănări cu drona cumpărată de mine …..un kit cumpărat de pe net . Este o drona suficient de performanța dar am unele probleme cu impementarea programului de zbor . Drona este un F450 . Vreau pe cineva care ma poate ajuta in problema asta …..va rog

  3. O curiozitate am , respectiva drona era înregistrată la Autoritatea Aeronautica Romana, conform OMT 1338/25.10.2016 ? Ca sa nu vorbim de aprobaribarile de zbor fiindcă sigur depășea greutatea de 500g .
    Dețin o drona ( făcută de mine ), cu greu am reușit să o înregistrez . Dar de zburat…. mi-a trecut după depunerea documentelor pt a o ridică de la sol anul trecut ( am trăit să zbor pe un câmp la i distanță de 47km de cea mai apropiata localitate . Acum este necesar doar plina de praf .
    Multumesc

    • Era nou nouță, nu era înregistrată. De aceea am zburat-o doar deasupra unui teren viran, și deasupra casei mele. Legislația este încă în lucru, și da, la orice decolare a unei drone reprezintă un risc. Momentan facem ce putem și noi ca să ajungem la un consens cu cei care construiesc aceste reguli.

  4. Salut,îmi poți spune ce parere ai despre Meizu Pro 7 și daca merită 1.500 RON,mi-a sărit in ochi și aș vrea să-l cumpăr,dar am nevioie de parerea unui profesionist. Mulțumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.