Categorie: GADGET

Am zburat o dronă de 35.000 euro!

Și da, am avut emoții. Nu ai cum să nu de crispezi puțin atunci când ridici la 100 altitudine o jucărie ce costă cât un apartament. Sau o mașină nouă, premium. Aproape, pentru că nu am reușit să montăm pe ea și a treia cameră, cea cu infraroșu. Se pare că cei de la DJI au trimis montura greșită, cea pentru Inspire și nu pentru Matrice 210, drona pe care o testăm noi și nu am reușit sub nici o formă să o instalăm.

Acest clip este puțin diferit, și asta pentru că am pus la final partea de unboxing. De aceea nici nu i-am mai spus unboxing și review. Asta ca să nu vă plictisiți prea tare și să trecem în mijlocul acțiunii. partea interesantă este că, deși am zburat chiar și Phantom 4 Pro în aviației și Pipera, adică foarte aproape de aeroportul Băneasa, cred că la mai puțin de doi kilometri distanță, drona mare pur și simplu nu a vrut să decoleze. Găsisem locul perfect pentru ea în apropiere de noi, niște fazani pe care să îi urmărim cu camera cu zoom 30x și nimic. ”Cannot take off”. Punct.

Am ajuns la Corbeanca, acolo unde știm sigur că putem zbura și ne-am făcut de cap. Nici nu are rost să încerc să îți descriu senzația de a zbura o dronă extrem de stabilă, rapidă, și mult, mult mai sigură la fel ca un Spark. Totul este gândit să funcționeze, să reziste, și să fie extrem de ușor. Hai, îți explic mai multe în clipul de mai jos. Vizionare plăcută!

Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.