UNBOXING & REVIEW – iHunt One Love – Recomandare de buget

ihunt_one_love_cover_review_unboxing_test_buhnici

Există un prag psihologic atunci când vine vorba de achiziția unui telefon mobil. Mă refer la preț desigur. Fiecare e dispus să dea o anumită sumă pe acesta în funcție de cum îl folosește. Unii poate vor doar să vorbească la telefon și să trimită mesaje. Cu cât tehnologia avansează cu atât acest prag este în scădere. E destul de normal, tehnologia se ieftinește, ești conștient că telefonul respecitv nu mai valorează peste un an de zile nici jumătate din cât ai plătit pentru el.

Acel prag este de obicei de 1000-1200 lei. pentru cei mai mulți. Atunci când cauți de exemplu un telefon pentru un copil sau pentru părinți, ori un al doilea telefon care să fie suficient de deștept încât să îl ieie tot timpul după tine acest prag scade. Undeva pe la 600-700 lei. Aici se încadrează perfect iHunt One Love….

Da, știu, nu îi judec după decizia de a le da nume telefoanelor ci după ce specificații are și cum se comportă. Pe scurt, este un Android cu ecran de iPhone 6S Plus. Adică 5.5 inci și rezoluție FullHD. Începutul sună deja bine, nu?

La specificații avem un procesor Quad-Core, 3 GB RAM (wow) și Android 6.0. Platforma este suficient de puternică și eu zic că poți spera la un upgrade pentru Nougat în viitorul apropiat. Mai am câteva telefoane ieftine prin birou care au primit deja acest update, surprinzător pentru că nu sunt de la vreo marcă mai cunoscută. Dar, mai bine urmărești review-ul video și îmi scrii apoi în comentarii ce părere ai tu despre iHunt One Love.

Ultimele articole

Articole recomandate

128 Comments

  1. Bună! Am luat iHunt One Love Dual Camera Grey, mă poți ajuta cu ceva informații sau toturiale de rootare? Nimic dintre soleutiile obișnuite, chiar și cele chinezești, nu funcționează. Mulțumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.