Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Magnet-O – Sau cum să NU zbori cu drona în studio…

magnet-o_suport_auto_magnetic_mavic_pro_drona_crash_buhnici_review_unboxing

Serios îți spun, nu am planificat să tăvălesc drona prin studio. Îmi doresc să fac multe alte filmări frumoase cu ea, dar dacă tot s-a întâmplat… Am zis că merită să vă amuzați și voi.

De vină sunt cei de la Magnet-o, chiar așa se numește și site-ul, care ne-au rugat să le testăm produsul. Un suport magnetic de mașină pentru absolut orice telefon. Bine, nu e vina lor că mi-au venit idei crețe. Probabil se întâmpla în cadrul altui review.

Revenind la Magnet-o, gadget-ul acesta constă într-un magnet de neodymium, foarte puternic de altfel, care se lipește oriunde pe bordul mașinii. Are două tăblițe în pachet, una circulară de dimensiunea magnetului, de asemenea cu lipici, pe care o poți pune pe telefon, și una mai mare, gândită pentru un telefon cu o carcasă. Să o ascunzi dedesubt.

Există două modele, unul mai mic, argintiu, din metal și unul ceva mai mare, din plastic de culoare neagră. Sunt la fel de puternice, diferă însă diametrul lor. Mai mult de atât nu am ce să explic, dar te invit să vezi review-ul video de mai jos.

Probabil te întrebi dacă se strică telefonul cu acest suport. Nu trebuie să te îngrijorezi, folosesc de mai bine de jumătate de an unul similar și nu am nici o problemă. Câmpul magnetic nu e suficient de puternic ca să afecteze bateria sau electronica. Nici măcar nu se descarcă mai repede.