UNBOXING & REVIEW – Samsung Gear 360 – O ”jucărie” ce filmează 4K la 360 grade

unboxing_review_samsung_gear_360_camera_buhnici_video

Am așteptat-o destul de mult, și asta pentru că am considerat că este un gadget care merită. Chiar dacă am văzut-o prima dată în primăvara lui 2016 și i-a luat aproape un an să ajungă pe piață la noi, Gear 360 este aici.

Este mică, e deșteaptă, filmează în 4K la un bitrate destul de mare însă are câteva limitări. Cei doi senzori de 15 Megapixeli fiecare sunt destul de mici, cred că sunt similari cu cei de pe un telefon mobil.

Așadar cel mai bine o folosești afară când e lumină multă. Ai acces la setări manuale și dacă vrei să faci fotografii la interior, în club, poți face și asta. Sunt sigur că va ieși ceva spectaculos. Da, îți recomand să o folosești la înghesuială pentru că lentilele sunt atât de wide încât perspectiva este foarte bună.

Îmi place foarte mult și trepied-ul mic cu care vine în pachet, precum și faptul că se poate detașa ca să o pui pe un selfie-stick. Îți recomand unul mai sănătos cu prindere cu șurub, nu cel ieftin de telefon.

Am testat-o și în Las Vegas de Anul Nou, mai exact în deșertul din Nevada unde ne-am gândit să ne facem de cap. Pentru că DJI Mavic Pro era prea mică și nu suporta greutate mare, am luat un Phantom 4 de care am legat un suport de număr de mașină, iar la rândul lui , de acesta am fixat camera 360. Să fim siguri că nu cade de sub dronă de la câteva sute de metri. Filmarea o vedeți mai jos, așa cum v-am promis și în review.

Și cireașa de pe tort, vizita noastră la Hoover Dam s-a transformat într-un vlog la 360 de grade cu Marian și cu Lorena. Enjoy!

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

  1. Când crezi ca va veni andiroid 7 pe s7 edge ca eu îl aștept de prea mult timp? Ma gândesc la s8 dar dacă vor pune senzorul de amprenta lângă camera nu prea îmi place.

  2. Am tot vazut filmuletul asta cu filmarea din desert si nu pot sa nu remarc o ditai dunga neagra verticala in mijlocul ecranului. Este un bug din cauza camerei sau din cauza Youtube-ului ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.