Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Huawei P10 Plus vs P10 – Care e diferența?

A fost odată ca niciodată un Huawei P10. Acesta s-a născut în aceeași zi cu fratele său mai mare, P10 Plus. Dar, oare cum este posibil? Nu sunt ei frați gemeni dacă s-au născut în aceeași zi?

Ba da, doar că acesta a primit niște steroizi. Nu pot să spun că celălalt a fost bolnav, nu?

P10 Plus este cel puțin ciudat poziționat. Atât ca preț cât și ca performanțe. Hai să vedem ce are în plus față de P10.

În primul rând ecranul este mai mare, rezoluția este mai mare și bateria este mai mare. Doar pentru a compensa, are cam aceeași autonomie ca P10.

În al doilea rând a primit încă 2 GB RAM ca bonus, în total are 6 GB. Bine, vine și cu 128 GB de stocare, probabil erau necesari.

În al treilea rând, lentilele de pe camerele principale sunt diferite, Summilux vs Summarit la P10. În principiu sunt mai luminoase și va face fotografii mai bine pe întuneric. Diferența o puteți vedea mai jos, în partea stângă aveți fotografiile cu P10 iar în dreapta cele cu P10 Plus. La lumină normală nu sunt diferențe, însă atunci când aceasta lipsește P10 Plus se descurcă mai bine. Impactul în viața reală în utilizare nu știu cât de mare este, cu toții vrem însă un telefon cu cameră mai bună, nu? Imaginile sunt la rezoluție originală, le puteți descărca și compara cum vreți voi.

În rest ce ar mai fi de spus, e mai scump cu vreo 200 de euro, 849 vs 649 și chiar și cu smartwatch-ul nou de la Huawei inclus în acest preț, nu știu dacă e justificată diferența. Voi decideți.

GALERIE FOTO P10 VS P10 PLUS

Update: Momentan oferta cu Huawei P10 și smartwatch stă cam așa: Cei care comandă un Huawei P10 de la oricare din partenerii autorizați Huawei incluși în campanie (revenim cu lista acestora pentru că și noi la rândul nostru trebuie să primim link-ul cu ea) vor primi un Huawei Fit, atenție, nu Smartwatch 2. Prețul recomandat al lui P10 este de 2599 lei. În acest preț intră și Huawei Fit.