Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Huawei P10 – Frumos și deștept, aceasta este cheia succesului

Dacă ați fost cu ochii pe noi, pe Cavaleria.ro mai ales, știți deja că la Mobile World Congress s-au lansat două noi telefoane de top de la Huawei. P10 și P10 Plus. Astăzi vorbim despre P10. Mâine dimineață despre P10 Plus și diferențele dintre ele.

Așadar, dacă ești fan Huawei, întrebarea la care te gândești deja este probabil: merită upgrade-ul de la P9? Ei bine, ca să scurtăm discuția, merită mai mult să sari o generație la orice producător. Dacă ai un P8 atunci da, merită să îi faci upgrade la P10.

Revenind la P10, există suficient de multe îmbunătățiri ca să vorbim de un terminal nou. Și așa însă, aș opta mai mult pentru termenul de rafinare. Este un P9 mai deștept, mai arătos, mai bun, mai rapid, mai toate cele. Adus la zi pentru anul 2017 și foarte echilibrat. Prețul este măricel dacă mă întrebi pe mine, însă, există o ofertă ce conține și noul smartwatch tot de la Huawei, cu care deja nu mai am cum să concurez. 649 Euro cu tot cu smartwatch, m-aș duce mâine să îl cumpăr. Încă nu știu de unde. Poate știți voi și îmi lăsați și mie într-un comentariu mai jos.

Update: Momentan oferta cu Huawei P10 și smartwatch stă cam așa: Cei care comandă un Huawei P10 de la oricare din partenerii autorizați Huawei incluși în campanie (revenim cu lista acestora pentru că și noi la rândul nostru trebuie să primim link-ul cu ea) vor primi un Huawei Fit, atenție, nu Smartwatch 2. Prețul recomandat al lui P10 este de 2599 lei. În acest preț intră și Huawei Fit.