UNBOXING & REVIEW – Huawei P10 – Frumos și deștept, aceasta este cheia succesului

Dacă ați fost cu ochii pe noi, pe Cavaleria.ro mai ales, știți deja că la Mobile World Congress s-au lansat două noi telefoane de top de la Huawei. P10 și P10 Plus. Astăzi vorbim despre P10. Mâine dimineață despre P10 Plus și diferențele dintre ele.

Așadar, dacă ești fan Huawei, întrebarea la care te gândești deja este probabil: merită upgrade-ul de la P9? Ei bine, ca să scurtăm discuția, merită mai mult să sari o generație la orice producător. Dacă ai un P8 atunci da, merită să îi faci upgrade la P10.

Revenind la P10, există suficient de multe îmbunătățiri ca să vorbim de un terminal nou. Și așa însă, aș opta mai mult pentru termenul de rafinare. Este un P9 mai deștept, mai arătos, mai bun, mai rapid, mai toate cele. Adus la zi pentru anul 2017 și foarte echilibrat. Prețul este măricel dacă mă întrebi pe mine, însă, există o ofertă ce conține și noul smartwatch tot de la Huawei, cu care deja nu mai am cum să concurez. 649 Euro cu tot cu smartwatch, m-aș duce mâine să îl cumpăr. Încă nu știu de unde. Poate știți voi și îmi lăsați și mie într-un comentariu mai jos.

Update: Momentan oferta cu Huawei P10 și smartwatch stă cam așa: Cei care comandă un Huawei P10 de la oricare din partenerii autorizați Huawei incluși în campanie (revenim cu lista acestora pentru că și noi la rândul nostru trebuie să primim link-ul cu ea) vor primi un Huawei Fit, atenție, nu Smartwatch 2. Prețul recomandat al lui P10 este de 2599 lei. În acest preț intră și Huawei Fit.

Ultimele articole

Articole recomandate

181 Comments

 1. Am si eu o intrebare. Am huawei p10 si nu pot selecta rezolutia de 20mp pe camera monochrome. Daca dau pe monochrome si dau la setari, rezolutia este „blocata” pe 12mp si nu poate fi selectata. Iar pe color cand dau am 12mp si mai jos. Care este problema? Am vazut in review ca aveai selectat 20mp pe monochrome si puteai sa si apesi pe ea. Eu nu pot…e „stinsa” acea optiune. Multumesc.

 2. Va salut!
  As vrea sa cumpar un telefon cu o camera buna/foarte buna.
  Sunt indecis intre Huawei P10 si Mate 10pro.
  Se merita diferenta de pret doar pt camera foto. Mentionez ca nu l-as folosi pt gaming
  Aveti alta recomandare?
  Mulțumesc!

 3. Bună am un huawei p10 dual am nevoie mult și folosesc aplicația mobile. De nu pot vedea sau selecta când ma uit după o madina doar strict necesar nu pot opta pt a vedea sau selecta cu navigație cu head ap display și multe care nu le găsesc în aplicație pe mobile. De am avut iPhone și era cu firul alceva… Notificări pe mail sa ma sune sau sa vad undeva ca îmi întra nimic măcar afișaj pe display nimic sa ma sune nimic… Ce este de făcut cred ca ar fi mai bine să-l duc înapoi la Orange….

 4. Buna. Cum pot sa anulez functia discovery de pe un huawei p10. Cand glisez de jos in sus imi intra pagina de google. Cum pot sa o dezactivez sa nu mai intre. Multumesc frumos

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.