Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – BOSE QuietControl 30 – Exact ce așteptam

De câțiva ani tot jonglez printre căști. Am prea multe perechi și nu o spun doar eu. Lorena mi-a interzis să mai aduc din ele acasă, și pe bună dreptate. Problema este că mă decid foarte greu, mai ales când am atât de multe opțiuni.

Am decoperit acum câțiva ani și avantajul căștilor cu Noise Cancelling Activ. De atunci nu mă mai pot despărți de ele, tocmai pentru că sunt atât de confortabile. Dacă vedeți printr-un magazin un stand Bose vă recomand să mergeți să le testați. Sunt revoluționare. Chiar dacă revoluția a avvut loc acum mai bine de zece ani.

Cele mari, Bose QC 25 sunt cu fir. Sunt ale lui Radu și este foarte mulțumit de ele. Eu am versiunea fără fir, la fel de mari. Între timp am trecut la cele mici, QC20, care au fir dar sunt foarte portabile. Nu îmi mai ocupă atât de mult loc în rucsac și au avantajul că pot dormi cu ele pe scaunul din avion. Au însă o problemă, au fir. Problemă care sper să se rezolve odată cu apariția lui QC30 pe care le testăm astăzi.

O altă diferență între cele de astăzi și modelele anterioare este denumirea. QuietComfort se numeau cele de până acum. QuietControl înseamnă că poți controla nivelul atenuării zgomotului, cât de mult vrei tu. De la minimum la maximum. Și asta e bine, pentru că poate vrei să le poți folosi într-un mediu în care este necesar să mai auzi ce se întâmplă în jurul tău.