UNBOXING & REVIEW – iHunt Like – Îmi place! Vrei și tu unul?

Ne cerem scuze în avans că în ultima vreme am testat doar nave spațiale. Am trecut la extrema cealaltă, cel mai ieftin telefon cu Android 6.0, iHunt Like. Dacă mai țineți minte de anul trecut, cel mai ieftin smartphone cu Android 6.0 era undeva la 400 de lei. A venit vremea să îl detronăm pe regele acestei categorii și pentru asta i-am întrebat pe toți din redacție, cam cât cred ei că valorează. 

Cel mai zgârcit, ăăă cumpătat și realist a fost Radu, a votat pentru suma de 350 lei. Ei bine, este chiar 295 de lei și are în pachet chiar și căști cu microfon pe lângă încărcător, cablu de date și folia deja aplicată pe ecran.

Atunci când l-am deschis, capacul telefonului pentru că am terminat cu pachetul, am rămas din nou surprins. În mod plăcut. Este un Dual-SIM, și mai are și slot pentru card microSD. Separat. Și radio FM pentru cine interesează. Unul din SIM-uri este 3G, celălalt doar 2G. Da, ar fi fost frumos să fie chiar 4G, dar totuși, pentru un telefon nou, cu Android 6.0, garanție, și din câte am auzit nu prea se întoarce în service pentru că e rezistent și la șocuri așa puțin. Vrei mai mult?

Îți dau eu unul gratis dacă vii cu cel mai inteligent comentariu, aici pe blog. Ce ai face tu cu un telefon de 295 de lei. Răspunsurile de genul ”aș bate șnițele cu el” și ”l-aș pune într-un balon meteorologic și l-aș lansa în stratosferă! sunt deja luate de colegii noști. Hai să vedem cât de creativ ești, iar eu îți dau un iHunt Like. Like pentru iHunt Like.

COMENTARIUL CÂȘTIGĂTOR: Finy: Cu o cartela Sim în el l-aș lipi de telecomanda de la tv ca să nu o mai pierd. De fiecare dată când nu mai găsesc telecomanda sun telefonul…

Ultimele articole

Articole recomandate

989 Comments

  1. Am achizitionat acum doi ani un Ihunt Raimbow3, ieftin 319 ron, garantie 2 ani, inca este in garantie; s-a dus softul acum doau saptamani; incerc sa-i contactez la telefon sa vad ce-i de facut dar, toti operatorii sunt ocupati( probabil ca nu sunt singur cu probleme), fiind din Ploiesti,o sa ma duc la ei la sediu; daca este intr-adevar o firma care se respecta, ar trebuie sa mi-l rezolve fiind in garantie si, in acelasi timp sa-mi ofere alt telefon sa ma folosesc de el.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.