UNBOXING & RECOMANDĂRI – Accesorii de încărcare Tellur

Atunci când vine vorba de încărcarea gadget-urilor suntem mai mulți aici la studio, care pot face diferența între un încărcător slab și unul cu încărcare rapidă. Este simplu, dacă vezi un încărcător pe masă pe care îl ocolește toată lumea poți să fii sigur că e din acelea slabe.

Adevărul este că noi am primit aceste accesorii de la ei, de mai bine de pantru luni. Nu ne-am atins de ele pentru că am spus că le vom inaugura atunci când ne mutăm în sediul nou. Desigur, odată ajunși aici am uitat de ele, și le-am găsit de nevoie, după ce am început să folosim încărcătoarele cu Quick Charge 3.0.

Da, aproape tot ce vedeți în clipul de mai jos putem recomanda, în funcție de tipul de utilizator. Poate ai doar un iPhone 5C, și nu ai nevie de încărcare rapidă, nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. George am un charger de masina de la Anker certificat Qualcom QCharge3.0. L-am incercat pe un galaxy J5 2016 (care nu stie QC3.0) dar problema e ca nu se incarca deloc.Cand il conectez imi zice ‘charging’ dar nu se incarca. Am folosit un cablu usb normal. Care e cauza – daca nu stie telefonul QC3.0 atunci e normal sa nu se incarce deloc cand e conectat la un astfel de charger? Sau cablul USB poate fi de vina?
    Merci.

  2. Am deja de mai bine de 4 luni suportul magnetic pt masina si pot spune ca este ok. Ca si minus din cand in cand trebuie sa-l mai rasucesc pt ca piciorusele se lasa.

  3. Încărcătoarele auto sunt mincinoase în specificații. Tocmai ce returnez unul ce mi l-am cumpărat. Nu reușește sa încarce un P8 Lite cu GPS și date mobile activate. „se duce în cap” bateria ca și cum n-ar fi la încărcat. Sufăr după cel de la Kruger&Matz KM0018 Universal, 2x USB, 1A + 2.1A. Am sperat ca sunt bune și acestea dar m-am înșelat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.