Categorie: GADGET

UNBOXING & RECOMANDĂRI – Rucsacul și gadget-urile de vacanță

Se mai plâng unii pe aici prin comentarii că ”Ce viață aveți voi, vă jucați cu toate gadget-urile planetei”. Să știți că nu e chiar atât de ușor precum pare. Încă nu sunt sigur cine a strâns toate dispozitivele de pe masă, fiecare în cutia lui, după ce eu le-am desfăcut aproape pe toate. Mai ales atunci când nu știi ce ai făcut cu cuțitul tău preferat de unboxing.

Cert este că cei de la iStyle ne-au luat în serios când le-am spus să ne trimită tot ce au de arătat. Au trimis, și noi v-am arătat. Cu bune și cu rele, așa cum v-am obișnuit până acum. Ideea este că dacă îți cumperi accesorii și gadget-uri de la ei în perioada asta, ai ocazia să primești acel rucsac simpatic de la Thule. Mie îmi place, mai ales că separat îl iei doar la vreo 600 de lei. 

Noi băieții avem poate o definiție diferită pentru rucsacul de laptop, mai ales dacă suntem pasionați de gadget-uri. Unul dintre lucrurile pe care le regret la rucsacul meu de exemplu, este că nu a mai avut 900 de grame din secunda în care l-am cumpărat. A devenit brusc neîncăpător până la momentul la care m-am gândit serios dacă mai am sau nu nevoie de spatele meu. Acesta are un avantaj, este ceva mai îngust și nu poți îndesa în el cam tot ce vrei tu.

Așadar, dacă vrei rucsacul acesta, că oricum știu că ai intrat deja în bugetul de vacanță pentru niște accesorii, accesează acest link ca să beneficiezi de promoție: https://www.istyle.eu/ro/rucsaculdevacanta/

Sau mergi în magazin dacă vrei să fii mai cumpătat. Promoția e valabilă și acolo. La mine așa se întâmplă, de pe online cumpăr întotdeauna mai mult.