UNBOXING & REVIEW – Acer Swift 1,3 și 7 (pe ultimul îl păstrez) cred…

Seria Swift este una nouă pentru Acer, și sub această denumire producătorul a adunat mai multe modele de laptop-uri subțiri, cu performanțe de la decente până la foarte bune.

Dacă alegi un Swift însă ține cont de câteva lucruri: nu sunt pentru gaming sau pentru editare video, ci pentru browsing, ceva editare light de imagini, pentru mailuri și pentru munca clasică de zi cu zi.

Există 4 serii de swift, fiecare diverse configurații. 1, 3, 5 și 7. Avem aici pe masă câte un model din fiecare mai puțin din seria 5. Așa cum și la mașini fiecare serie de BMW vine cu dotări și performanțe mai bune, cam așa este și aici. Bine, poate mai puțin la performanțe.

Diferă materialele din care sunt construite, viteza SSD-ului, la unele chiar și a procesorului și desigur dotările și prețul. Pe scurt, sunt așa:

Acer Swift 1 este în mare parte construit din plastic, cu ecran în general HD și cu un procesor de tip Celeron sau Pentium Dual-Core. Este ieftin și are o autonomie excelentă de aproape 12 ore.

Acer Swift 3 vine cu procesoare de până la Core i7 din ultima generație, SSD-uri rapide pentru sistemul de operare și chiar și un al doilea SSD pentru stocare. Memorie RAM mai multă, ecrane FullHD protejate cu Gorilla Glass și carcasă completă din aluminiu. Ba are chiar și tastatură iluminată.

Acer Swift 5 este cel mai subțire și mai ușor dintre toate. Are nu mai mult de 9.9 mm grosime și cântărește abia un kilogram. Desigur, avem carcasă din aluminiu, un ecrn foarte bun, memorie RAM suficientă și un SSD rapid. Fiind însă atât de subțire nu putem cere un procesor foarte rapid. E suficient că este foarte silențios, nu are nici un ventilator.

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.