UNBOXING – RAZER PHONE

Da, ai citit bine, e cu giveaway. Dar asta doar dacă te grăbești și te înscrii până pe 1 martie 2018.

Pe scurt, l-am cumpărat din Los Angeles și îl voi testa în următoarele săptămâni. Nu știu de ce mă atrage atât de mult. Poate pentru că este grobian de mare. Atât eu cât și Marian și chiar și Radu suntem atrași de el într-un mod foarte suspect. Sunt tare curios cum se comportă display-ul de 120 Hz și când ajung la studio urmează un review mai amănunțit. Ba chiar și o filmare în slow-motion în comparație cu alte telefoane.

Ca specificații stă la fel de bine ca OnePlus 5, același procesor Snapdragon 835, aceeași cantitate de memorie RAM, 8 GB dar cu niște difuzoare mult mai bune. Razer spune că sunt amplificate separat. Vom vedea care sunt performanțele lor și ale dispozitivului în general. Sper să pot instala aceleași jocuri și pe telefoanele cu care îl voi compara.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Ultimele articole

Articole recomandate

120 Comments

 1. Salut George

  Am cautat un telefon nu de fite dar beton,asa am gasit 5t-ul pe care l-am comandat pe modelul „RED LAVA” .Astept sa vina si mersiii pentru ca mi-ai atras atentia pe telefonul acesta.Chiar o sa ma folosesc de el la maxim.Astept „Razer”- ul. Toate cele bune. Sanyi

 2. Salut George

  Cine poate scrie acelasi text ca si mine ca se zice ca este duplicat pe siteul tau . Ha ma.iAm cautat un telefon nu de fite dar beton,asa am gasit 5t-ul pe care l-am comandat pe modelul „RED LAVA” .Astept sa vina si mersiii pentru ca mi-ai atras atentia pe telefonul acesta.Chiar o sa ma folosesc de el la maxim.Astept „Razer”- ul. Toate cele bune. Sanyi

 3. eu m’am pregatit pentru razer phone si mi’am comandat handsfree..acum astept doar telefonul de la voi..cum in cutie,vine fara casti…eu sunt candidatul ideal.

 4. Asteptam cu nerabdare.
  Ma intereseaza foarte mult cum ai reusit sa faci cu cei de la enel ca sa incarci curent in retea…
  Daca poti sa ne zici pasi care i-ai urmat, mi-ar fi de mare ajutor.
  Sanatate si faceti o treaba buna.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.