Hai să discutăm despre filme, da, pe HBO GO (P)

Atunci când am început #casabuhnici mi-am promis că voi viziona în perioada sărbătorilor toate cele patru seriale pe care le-am trecut pe listă pe parcursul anului. Westworld este doar unul dintre ele, și singurul pe care am apucat să îl termin de Crăciun, deși are doar un singur sezon. Superb!

Ca să îmi pun televizorul la punct a trebuit așadar să instalez toate aplicațiile pentru vizionare de filme. Pentru Westworld aveam nevoie de HBO GO. Îți voi spune în continuare ce poți face cu aplicația, dar și care sunt limitările acesteia, cu sugestia că acestea mai pot fi îmbunătățite pe viitor. Eu chiar sper la asta.

Cum îți faci cont, cât plătești, cum și pe ce îl folosești

Acum te poți abona direct la HBO GO direct de la ei de pe site. Nu mai este nevoie să ai un operator de cablu care oferă serviciul. Intri pe site, îți creezi cont și plătești direct cu cardul 19,99 lei în fiecare lună. Mai puțin prima care este gratuită. Nu ai contract, poți să renunți când vrei și nu ești obligat să îl folosești singur.

Acum îl poți instala pe cinci dispozitive separate, de la telefonul mobil sau tabletă până la computer, indiferent de sistemul de operare pentru că funcționează în browser. Din experiența mea, pe Internet Explorer și Chrome e cel mai bine. Aplicația e disponibilă în magazinul de aplicații pentru toate platformele de care vorbim mai jos.

Apropo, te poți uita simultan doar de pe două dispozitive. Probabil este o limitare legată de serverele necesare pentru streaming-ul filmelor.

Mai nou merge și pe AppleTV, pe televizoare smart (deocamdată pe LG-uri merge doar dacă ai cont prin operatorul de cablu). A, din păcate dacă ai un televizor Philips mai trebuie să aștepți sau poți să folosești telefonul și un Chromecast. Mai greu, dar merge. Așteptăm și aici îmbunătățiri. Dacă ai un PlayStation 3 sau 4 atunci și mai bine, merge și pe acestea.

Acum, în cadrul aplicației ai o mulțime de opțiuni. În funcție de filmul ales, poți schimba limba sau subtitrarea acestuia în timpul vizionării. Poți opri vizionarea de pe televizor și o poți continua mai târziu de pe telefonul mobil în timp ce aștepți cuminte pe scaun la medicul stomatolog. Cum am făcut eu de altfel.

Dacă nu ai acces la WiFi, un episod de 40 de minute ar trebui să îți consume undeva la 100 MB de date. Nu cred că ne mai punem problema la acest capitol, cel puțin nu la noi în țară. Momentan nu poți descărca filmele și să te uiți la ele dacă nu ai o conexiune de internet. Momentan, sper că pe viitor va fi posibil.

Dacă ai probleme cu funcționarea aplicației, site-ul de ajutor al celor de la HBO este destul de cuprinzător și găsești rapid un răspuns acolo. De asemenea, pentru întrebări mai generale, poți intra aici.

Legat de conținut, este disponibil pe toate dispozitivele în același mod. Nu diferă deloc. Mai mult, este la zi. Ce apare la TV poți vedea și pe online în același timp, și, am înțeles că merge și din afara țării.

Știu, o să vă plângeți că mai dă unele erori și că nu este compatibilă cu toate televizoarele. Da, știu, dar în același timp este printre cele mai bune aplicații de vizionare de conținut cu subtitrare în limba română iar pentru asta merită puțin interes și puțină răbdare. Nimic și nimeni nu este perfect.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

24 Comments

  1. HBOGO desconsidera utilizatorii din Europa. Pentru Android Tv de la Sony si Philips nu exista varianta de hbogo decat pentru SUA. Poti instala o varianta de telfon dar trebuie sa-ti sucesti capul sau sa stai culcat la orizontala pana incepi vizionarea si treci la imagine marita. Dupa totul este ok. O mare dezamagire. Am renuntat la HBOGO . Netflix este ok si este 4K

  2. Prea multe pretenții! George vorbea despre aplicațiile plătite și nu despre piratate. HBO Go funcționează bine pentru prețul de achiziție și chiar dacă are mai puține de oferit decât Netflix din punct de vedere al cantității conținutului, asta e doar o chestiune de gusturi.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.