Cum este să zbori la Business Class cu Emirates

Câteodată îți mai surâde și norocul. După multe nopți nedormite am plecat de la studio la miezul nopții cu gândul la zborul de dimineață de la ora șase. Șase minus cele două ore din aeroport și una pe drum până acolo egal trei! Aproape trei ore de somn și eram deja cu bagajul la ușă gândindu-mă cum o să conduc unul dintre cele mai puternice SUV-uri de pe planetă dar ce îmi doream de fapt era să mă întorc în pat.

Mi-a surâs norocul și am prins un loc la business class, un upgrade gratuit ce venea la pachet cu un scaun care se transformă în pat! Yes!!

Apropo, știai că există și mini apartamente într-un zbor mare? Poate fac un vlog și cu acela, cine știe.

Per total mă declar mulțumit. Am mai prins câteva ore de somn atât în avion cât și la hotel. Ghidul meu din timpul zborului a fost Andreea, cea mai drăguță insoțitoare de bord care este din Suceava. Și are permis de motocicletă. Și este instructoare de Body Combat. Și este singură.

PS: Nu știți asta de la mine. Spor la vizionat, sper să îți placă.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? De ce?buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

45 Comments

  1. Andreea Mindru, conform ecusonului. Trebuie doar sa faci zoom pe poza si se vede. De aici .. facebook e prietenul vostru (daca nu s-o fi maritat intre timp) :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.