TELEFONUL CU ECRAN FLEXIBIL – MERITĂ SAU NU BANII TĂI?

Se pare că v-a plăcut unboxing-ul pe grabă din chichineta noastră cu Nubia Alpha, un alt tip de gadget cu ecran flexibil. Ei bine l-am avut la mână mai bine de o săptămână și a venti vremea să vă spun impresiile mele despre el și dacă merită să dați vrei 400 de euro pe el. 500 dacă e varianta cu eSIM care oricum momentan merge doar în China. Nici măcar aplicația nu este localizată în Google Play de aici, a trebui să o descarc de pe un site priva al celor de la Nubia.

Așadar, după ce l-am configurat destul de rapid și fără bătăi de cap, spre deosebire de alții care l-au primit la review prin afară, am început să mă folosesc de funcțiile atât de intens promovate. Nu vreau să fiu răutăcios, dar unele dintre ele sunt pur și simplu inutile, cum ar fi funcția de gesturi. Pur și simplu durează mai mult să faci gesturile deasupra ecranului ceasului/telefonului decât să dai click direct pe opțiuni sau pe meniuri.

Deși nu are un hardware extrem de nou, tot meniul și funcțiile se mișcă bine și ocupă aproape tot ecranul ceasului. Pardon, telefonului. Ca și ceas, face aproape aceleași lucruri ca un smartwatch. Mai puțin conectarea prin Bluetooth la o pereche de căști ca să asculți muzică de pe el. Se pare că funcția de Bluetooth este rezervată exclusiv pentru conectivitatea cu telefonul, cu care funcționează impecabil. Camera foto… nu prea văd motivul pentru care ai folosi o cameră atât de slabă. Poate doar ca să te amuzi de cât de ciudat pot arăta fotografiile.

Sunt și lucruri bune, și apreciez foarte mult efortul pe care l-au depus cei de la Nubia să gândească și să construiască acest gadget. Tocmai de aceea concluzia mea o să o găsești în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Ciudat…. folosesc un One plus 5T și nu am putut vedea clipul acesta pe YouTube.
    Scrie așa „this video ia unavailable
    On this device”

  2. Salut George este cumva o problema cu videoclipul sau cumva am eu o problema grava la telefon de imi spune ca video-ul nu este disponibil pentru telefonul meu?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.