CEL MAI ”DEȘTEPT” TV OLED – GAMING BABY!

Acesta este cle mai deștept televizor OLED din 2019. Punct. Și nu, nu este cel mai scump. Dimpotrivă, este cel care are un raport calitate/preț/performanță cel mai bun. Știți că recomand televizoarele LG atunci când vine vorba de OLED pentru că sunt cei mai buni la astfel de ecrane, iar acest model are multe lucruri mici pe lângă ecranul foarte bun.

Pe scurt, acest model are nu mai puțin de 65 de inci de frumusețe, culori, luminozitate și contrast provenite din pixeli care își emit singuri lumina. Mai mult de atât, procesoarele alpha 9 din seria C9 de anul acesta sunt printre cele mai puternice, atât de puternice încât sunt capabile să redea și imagine 8K.

Acesta este de asemenea, primul televizor OLED pe care îl știu, care beneficiază de compatibilitate cu HDMI 2.1. Acesta va aduce funcții precum HFR (High Frame Rate) pentru dispozitivele compatibile ca Xbox One X, PlayStation 5 și desigur ultima serie de plăci grafice de la Nvidia, GeForce GTX 2080. Astfel te vei și putea juca pe el fără să îți fie frică de o imagine sacadată sau timp de răspuns foarte mic. Marian chiar a fpcut asta și ne povestește experiența lui în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut George, am lasat acelasi comment si pe YouTube….chiar asteptam cu interes sa vad daca mentionati si de burn-in in reviewul excelent de altfel!!! Da am OLED LG cumparat acum 2.5 ani si a suferit efectul burn-in!!! E cel de 55 inch 3D si cu soundbar incorporat (sau ma rog, boxele sunt integrate ca un soundbar in partea de jos a ecranului). Va voi trimite poza de confirmare! In plus,partea cu boxele fiind din cheap plastic s-a topit de la niste lumanari din aceea micute de ornament (LG-ul fiind pe perete iar sub el un raft ca decor etc)…ma rog, aici vina noastra, ne-am dat seama prea tarziu de efectul caldurii de la lumanari…dar totusi, 3000€ si cheap plastic la greu!!! Intr-adevar, ecranul, culorile si experienta vizuala in general este superba, dar daca mi-as mai lua vreodata OLED l-as folosi doar pt vizionare de filme…nu pentru TV tocmai pt a evita burn-in! Si clar…fara lumanari prin preajma :) Sper ca technologia OLED sa evolueze si producatorii sa ofere garantii anti burn-in!!! LG la acel moment nu garanta asta! Nu stiu cum stau lucrurile acum dar eu nu mai am incredere! Am incercat sa “curaț” panoul din setari, pixel remapping, dar fara succes…permanent damage!!! Asa ca mare atentie cum il folositi…. Bafta multa!

    Pozele de rigoare in linkul de mai jos:

    https://www.dropbox.com/sh/q8oig0ynf56qcm7/AACt3iaSotJBcb9VVRLalERfa?dl=0

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.