Categorie: GADGET

CEL MAI ”DEȘTEPT” TV OLED – GAMING BABY!

Acesta este cle mai deștept televizor OLED din 2019. Punct. Și nu, nu este cel mai scump. Dimpotrivă, este cel care are un raport calitate/preț/performanță cel mai bun. Știți că recomand televizoarele LG atunci când vine vorba de OLED pentru că sunt cei mai buni la astfel de ecrane, iar acest model are multe lucruri mici pe lângă ecranul foarte bun.

Pe scurt, acest model are nu mai puțin de 65 de inci de frumusețe, culori, luminozitate și contrast provenite din pixeli care își emit singuri lumina. Mai mult de atât, procesoarele alpha 9 din seria C9 de anul acesta sunt printre cele mai puternice, atât de puternice încât sunt capabile să redea și imagine 8K.

Acesta este de asemenea, primul televizor OLED pe care îl știu, care beneficiază de compatibilitate cu HDMI 2.1. Acesta va aduce funcții precum HFR (High Frame Rate) pentru dispozitivele compatibile ca Xbox One X, PlayStation 5 și desigur ultima serie de plăci grafice de la Nvidia, GeForce GTX 2080. Astfel te vei și putea juca pe el fără să îți fie frică de o imagine sacadată sau timp de răspuns foarte mic. Marian chiar a fpcut asta și ne povestește experiența lui în clipul de mai jos.