7000 DE BITCOINI FURAȚI – 40 MILIOANE USD! – CRYPTO-VINERI

Faimosul și marele Exchange de monede Crypto, Binance, tocmai a primit un șut în…. În valoare de 40 de milioane de dolari. Aproximativ. Pe scurt, cineva i-a hăck-uit și le-a furat 7000 de Bitcoini. 7000 de Bitcoini!!!!

Salutare și bine v-am regăsit la Crypto-Vineri, serialul nostru despre crypto monede în care nu îți spun cum să te îmbogățești și nici cum să îți pierzi banii mai repede ca la pariuri. Crypto-monedele sunt mai complicate, însă încerc asă ți le explic cât mai bine pentru a nu face investiții nefaste. Învățăm împreună ca să nu ne ia prin surprindere viitorul apropiat.

Astăzi vorbim despre ultimul HIT în materie de crypto, HIT, adică lovitură la propriu.  Cei de la Binance au fost destul de deschiși în privința informațiilor legate de hack, chiar la ei pe blog.

Pe scurt, hackerii au fost foarte răbdători cu traseul monedelor crypto pe care și le doreau atât de mult. Au executat mai multe acțiuni pentru a îi scoate din conturile celor care folosesc exchange-ul, și din exchange.

Au atacat doar conturi de tip hot-wallet, acele portfoele care erau conectate în permanență la internet pentru că din el se făceau constant tranzacții. Practic au fost vizați doar cei care aveau bani, și care știau probabil și cum să îi înmulțească. Așadar, dacă banii tăi stăteau în portofelele fierbinți în Binance, atunci probabil nu mai ai nimic.

Pe lângă bani ei au mai furat și niște date de autentificare de la mult mai mulți utilizatori. Mult mai mulți decât cei care au sufrerit acum pierderi. Probabil pentru a îi ataca pe viitor. Ce e de făcut? Pentru tine ca utilizator de Binance poți doar să speri că banii tăi sunt încă acolo. Va mai dura puțin, însă vei fi despăgubit. Totuși, sper că nu ai uitat cele mai importante sfaturi ale noastre: Păstrează Bitcoinii într-un portofel rece, și nu investi decât banii pe care ești dispus să îi pierzi!

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.