Categorie: GADGET

SONY WH1000XM3 – ATÂÂÂÂÂÂÂÂÂT [UNBOXING & REVIEW]

Rareori mă impresionează tehnologia și asta se datorează ”meseriei”. Am însă un călcâi al lui Ahiile și acesta este reprezentat de tot ce ține de audio. Căști, boxe, căști din nou. Mai ales căști!

De când am descoperit tehnologia de anulare a zgomotului de fond am realizat că pot să mă odihnesc în avion, în aeroport, și în orice loc aglomerat din lumea asta mare. Și am nevoie de așa ceva, mai ales că plecările s-au înmulțit în ultima vreme.

O vreme am zburat cu o pereche de Bose cu Noise Cancelling In-Ear. Mă dureau însă urechile de la ele după câteva ore, deși le preferam pentru că erau ușor de împachetat. Și de pierdut. Apoi am mers cu Bose QC25, QC35 până am ajuns la Sony XM2 și m-am oprit la ele din câteva motive. Se aud mai bine ca Bose, și au un sistem de reglare a presiunii în cupe. De la 1 atmosferă pe pâmânt la 0.8 atmosfere în avion este o diferență.

Apoi au apărut Sony XM3 și am vrut neapărat să le testez. WoW! Deci WoW! Și nu glumesc deloc. De la sunet, până la greutatea mai redusă, la alte difuzoare la interior, la sistemul de reglare al presiunii acum mai avansat și la materialele și finisajele mult mai delicate, totul îmi spune că acesta vor fi viitoarele mele căști de călătorie. Cel puțin o vreme. Probabil împreună cu Sony Xperia XZ3 pe care m-ați rugat să îl testez pe o perioadă mai lungă. Bine, fie, l-am instalat deja, și îl voi folosi cu căștile mai ales pentru că suportă nativ standardul de audio LDAC.