Samsung Galaxy Tab S6 Lite – Tabletă premium de buget?

Și uite cum în 2020, la mulți ani distanță de momentul în care spuneam că tabletele sunt inutile, vânzările lor cresc spectaculos. Revine oare tableta în topul preferințelor? Se pare că da, iar motivele sunt desigur dictate de faptul că #stămacasă, și o să mai #stămacasă probabil și în câteva luni.

Tableta are o serie de atuuri pe care nu le poate ”bate” nici un telefon și nici măcar un laptop. Are câteva caracteristici care sunt vitale, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Ecranul este semnificativ mai mare, vezi mai bine pe el, iar navigarea pe internet este o plăcere. Filmele se văd mai bine pe o tabletă decât pe un telefon. De vreo patru ori mai bine luând în calcul dimensiunea medie a ecranului unui smartphone. Videoconferințele sunt mult mai bune, tot datorită ecranului dar și datorită camerelor mult mai bune ca pe un laptop. Serios, sunt mult mai bune ca pe un laptop și chiar ca unele webcam-uri dedicate pentru că într-un telefon sau o tabletă camera are și procesare de imagine. Mai multă decât e nevoie în unele cazuri dar este.

În plus, tableta nu o folosești tot timpul și are și o baterie dublă față de cea a unui telefon, 12 ore în cazul de față. De fapt, stai, Tab S6 Lite are și slot pentru SIM și poți să și vorbești la telefon de pe ea. Punct ochit, punct lovit.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.