Un an de Tesla Model 3. Ce îmi place la ea!

A trecut aproape un an de când am cumpărat o mașină fără să o văd. A trecut aproape un an de când am plecat cu Marian într-o aventură să ridicăm mașina din altă țară, să cunoaștem oameni noi și să ne facem amintiri pe viață. A trecut un an de când nu am mai băgat benzină sau motorină în nici o mașină. Recunosc, de câteva zile am o mașină te tuns iarba care merge cu benzină, dar asta doar pentru că roboții autonomi de tuns iarba încă nu sunt suficient de deștepți. Știu, pare ciudat să conduci o Tesla Model 3 prin toată țara și chiar în afara ei, dar un simplu robot pentru iarbă să nu fie destul de eficient pentru o grădină mai mare.

Am făcut 28.000 de kilometri deja cu Emma, așa o cheamă pe mașină, așa și-a dorit Ariana. Poate aș fi făcut mai mulți dacă nu trebuia să stăm în casă tot acest timp, însă chiar și așa sunt din ce în ce mai mulțumit și nu regret absolut deloc decizia de acum un an și jumătate. Da, mă hotărâsem cu cel puțin șase luni înainte că voi face această investiție, totul a fost calculat așa cum vă recomand și vouă.

Iată așadar motivele pentru care în ultimul an nu mi-am dorit să mă urc într-o altă mașină și de ce Marian face din ce în ce mai multe teste auto :)

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.