Categorie: GADGET

SAMSUNG GALAXY FOLD, AMÂNAT!

Nu știu dacă ați auzit, dar Samsung Galaxy Fold nu mai vine atât de repede la precomandă. Sau în magazine, sau la oricine altcineva în buzunar. Ori pe masa de review. Noi sperăm că va ajunge și la noi pentru un review așa cum trebuie, însă mai avem probabil ceva de așteptat. Adevărul este că, fără să fiu în nici un fel părtinitor cu cei de la Samsung, tehnologia nouă nu este niciodată perfectă. Sunt însă câteva greșeli pe care le-au făcut și cei de la Samsung cu această lansare. Mici omisiuni cum ar fi acea folie de peste folie, pentru ca reviewerii să nu o dezlipească și pe cea care ținea ecranul la un loc ar fi fost utilă.

Nu îi învinovățesc nici pe unii și nici pe ceilalți pentru că ne-am obișnuit să umblăm cu mănuși cu tehnologia nouă, și să îi dăm puțin timp să se coacă.

Samsung Galaxy Fold va suferi o amânare de la lansarea mult așteptată. Mai exact de la disponibilitatea lui la precomandă și în magazine. Nu mult, câteva săptămâni cel puțin, până când mai verifică odată display-ul și se asigură că toată lumea știe că folia de pe ecran nu este ” de protecție”. Ci este a ecranului.

Nu te grăbi să îi acuzi că telefonul lor nu este bun, sunt până la urmă primii care au fost aproape gata cu un produs, l-au anunțat și se pregăteau să îl pună în vânzare. Ei și Huawei sunt singurii de altfel care la acest moment își produc singuri toată tehnologia necesară construcției unui teleofn mobil atât de avansat. Jos pălăria pentru asta.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.