SAMSUNG GALAXY FOLD, AMÂNAT!

Nu știu dacă ați auzit, dar Samsung Galaxy Fold nu mai vine atât de repede la precomandă. Sau în magazine, sau la oricine altcineva în buzunar. Ori pe masa de review. Noi sperăm că va ajunge și la noi pentru un review așa cum trebuie, însă mai avem probabil ceva de așteptat. Adevărul este că, fără să fiu în nici un fel părtinitor cu cei de la Samsung, tehnologia nouă nu este niciodată perfectă. Sunt însă câteva greșeli pe care le-au făcut și cei de la Samsung cu această lansare. Mici omisiuni cum ar fi acea folie de peste folie, pentru ca reviewerii să nu o dezlipească și pe cea care ținea ecranul la un loc ar fi fost utilă.

Nu îi învinovățesc nici pe unii și nici pe ceilalți pentru că ne-am obișnuit să umblăm cu mănuși cu tehnologia nouă, și să îi dăm puțin timp să se coacă.

Samsung Galaxy Fold va suferi o amânare de la lansarea mult așteptată. Mai exact de la disponibilitatea lui la precomandă și în magazine. Nu mult, câteva săptămâni cel puțin, până când mai verifică odată display-ul și se asigură că toată lumea știe că folia de pe ecran nu este ” de protecție”. Ci este a ecranului.

Nu te grăbi să îi acuzi că telefonul lor nu este bun, sunt până la urmă primii care au fost aproape gata cu un produs, l-au anunțat și se pregăteau să îl pună în vânzare. Ei și Huawei sunt singurii de altfel care la acest moment își produc singuri toată tehnologia necesară construcției unui teleofn mobil atât de avansat. Jos pălăria pentru asta.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Fratilor, sunteti oameni inteligenti, de ce ne facem viata grea cu telefoane pliabile, nu cred ca exista momentan un material asa rezistent pentru nevoile noastre. Intre Samsung si huawei, cred ca este vorba de orgolii si sunt pe banii noștri si multi. Eu sincer, nu as cumpara o asemenea ciudățenie. Hai sa facem telefoane la care tine cat mai mult bateria si sunt cat mai portabile. De ce toata lumea se bate la cat e de subtire, serios, suntem nebuni, nu imi pasa ca are 1 cm,… 1 cm, va dati seama ce inseamna pe langa 3310 si cat de mult iti ofera in plus? Care este scopul in final, productivitatea!? Hai sa ne indreptam unde ne doare, sa lasam tabletele pentru timp liber si pentru cei care au nevoie si si le doresc. Faceti o treaba buna dar fiti mai la obiect si la ce avem nevoie, va rog!

  2. George, am pus mana pe fold in Vivo Cluj in Media Galaxy la standul Samsung…e ciudat cum de voi nu ati primit unul de teste…Telefonul e superb si se simte placut in mana fata de un Note 9 ca si al meu. Pretul de vanzare comunicat de baiatul de la stand e de 9500 la precomanda, e cam mult….Te salut de la Cluj

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.