Poate cel mai bun telefon rezistent! – iHunt S100 Apex

Zic poate pentru că ”poate” mai există pe lumea aceasta un telefon rezistent cu câteva aspecte mai bune ca acesta. iHunt S100 Apex este însă cel mai bun telefon rezistent din România, pentru că nu prea mai are concurență. Nu mai sunt producători care să aducă modele cu configurație medie spre ridicată. Mai toți se axează doar pe rezistență și baterie dar la interior ai un hardware din anii 2000. Și stai că mai am un superlativ, are cel mai bun ecran de pe un telefon rezistent. Unde ai mai văzut tu telefon rezistent cu ecran AMOLED? Samsung cu siguranță nu mai face așa ceva.

La nivel hardware mai are câteva elemente care atrag atenția cum ar fi cei 6 GB RAM și cei 128 GB de stocare… Radu deja se uită invidios știind că al său Note 8 are doar 64 de GB. Plus, bateria de 5580 mAh care combinată cu hardware-ul de generație nouă îl va aduce la nivel de autonomie în zona celor două zile de utilizare intensă.

Camera foto, cel puțin cea e selfie este extrem de sinceră și de corectă, atât la nivel de culoare, luminozitate cât și la focalizare și nu duce lipsă de nimic chiar și la nivel de conectivitate. Are WiFi AC, LTE, Bluetooth 4.2, FM Radio și chiar și senzori de barometru și altitudine. Mulțumim pe această cale celor de la iHunt că au ținut cont de sfaturile noastre și au preinstalat și o suită de aplicații utile pentru meșteri, un ToolBox.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Ce părere ai despre Cubot King Kong 3 ? Ai testat vreunul ? (asta pentru că ai spus că iHunt e singur în piață pe segmentul lui „rugged”)
    Merçi.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.