Categorie: #PODCAST #IGDLCC

CUM FACI UN BUSINESS DE FOTOGRAFIE CU ALEX GÂLMEANU – #IGDLCC E014

Astăzi am onoarea de a îl aduce în fața microfonului pe Alex Gâlmeanu, omul din spatele multor fotografii pe care le-ai văzut la companii mari, în campanii pe internet și chiar omul din spatele multor portrete ale celebrităților de la noi. Chiar el mi-a făcut una din fotografiile care îmi place cel mai mult, cea pe care o găsești chiar și la acest podcast dacă îl asculți deja în format audio și nu doar pe YouTube. E gratis peste tot, poți să îl cauți pe Spotify, pe Apple sau chiar direct pe Google.

Acum, care sunt secretele din spatele unui business sustenabil de fotografie? Sunt multe tips & tricks pe care le putem enumera aici însă cel mai important dintre ele este consecvența și încrederea pe care o au clienții în tine. Acea încredere că indiferent de proiectele pe care le mai ai în desfășurare, le vei livra un produs finit, o fotografie sau un clip, la momentul la care ai convenit cu ei și acesta va fi bun. Poate chiar mai bun decât se așteptau și își imaginau.

Un alt sfat foarte important este acela de a reuși să găsești ce îi incită pe oameni, să deslușești cheia fiecărei generații ca să știi ce să fotografiezi. Unde este interesul general în acest moment? Care este trend-ul ascuns pe Instagram, pe Facebook, ce tip de fotografii te vor face cunoscut și îți vor aduce posibili clienți și cum faci să îți păstrezi acei clienți pe termen lung, fără să fie nevoie să faci 30 de sesiuni de fotografie pe lună ca să îți poți achita cheltuielile obișnuite, ci doar una singură.

Pe Alex îl găsești pe site-ul lui, aici: AlexGâlmeanu.com iar proiectul lui de suflet este muzeuldefotografie.ro pe care te invit să îl vizitezi.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.