SAMSUNG GALAXY A9 – PATRU CAMERE! [UNBOXING & REVIEW]

Știi vorba aia cu ce-i în mână nu-i minciună? Am luat la bani mărunți și noul Samsung Galaxy A9 de care a întrebat deja foarte multă lume în comentariile de pe blog. Foarte multă lume!

Atracția principală a acestui telefon sunt desigur cele patru camere foto! Da, ai citit bine, are patru camere foto, doar pe spate. Cu cea de pe față ajunge la cinci camere, și un total de 71 de megapixeli. Dar, care este totuși scopul?

Din ce am dedus noi, e pur și simplu o implementare diferită, unde nu mai e nevoie de foarte mult software. Fiecare cameră face ce știe mai bine. Cea principală de 24 de megapixeli face fotografii. Cea de wide care are doar 8 megapixeli face poze cu un unghi mare, cea de zoom are 10 megapixeli și, ei bine face poze cu zoom 2x optic, iar a patra cameră este doar un senzor de adâncime pentru cea principală, împreună cu care vei obține fotografii de tip portret. Adică cu fundalul în ceață.

Mi se par totuși cam multe camere, dar na, dacă așa a vrut Samsung. Pe de altă parte, configurația hardware și prețul nu m-au impresionat. Da, are 6 GB de RAM și 128 GB de stocare dar costă 2500 de lei. Cred că e vremea ca Moș Crăciun să vină cu o reducere.

Poti comanda huse pentru Samsung A9 2018 de la BrandGSM: https://brandgsm.ro/huse-telefoane

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.