Categorie: GADGET

Nokia 7.1 – Android One, din nou [UNBOXING & REVIEW]

V-am spus cât de mult îmi place mie Android One? Mai ales când este implementat corect și telefonul are și 4 GB RAM. Se pare că Nokia a înțeles această strategie și reușește să pună pe telefoanele sale cel mai nou sistem de operare de la Google, fără compromisuri.

Spre deosebire de clasicul Android, varianta One nu poate fi atât de mult customizată la nivel de servicii și interfață. Acesta este și motivul pentru care nu prea o îndrăgesc producătorii mari precum Samsung , HTC, LG sau Huawei. Ei preferă interfața lor proprie, și serviciile și aplicațiile proprii.

Producătorii care instalează însă Android One pe telefoanele lor, au update-uri mult mai rapide, versiuni mai noi ale sistemului de operare și per total un telefon care se mișcă mult mai bine în viața de zi cu zi. Chiar dacă are chiar și 3 sau chiar 2 GB RAM, deși nu am mai văzut situații de genul în ultima vreme.

Nokia 7.1 este construit bine din punct de vedere hardware, iar software-ul nu face decât să îl urce și mai sus în topul preferințelor noastre.