Nokia 7.1 – Android One, din nou [UNBOXING & REVIEW]

V-am spus cât de mult îmi place mie Android One? Mai ales când este implementat corect și telefonul are și 4 GB RAM. Se pare că Nokia a înțeles această strategie și reușește să pună pe telefoanele sale cel mai nou sistem de operare de la Google, fără compromisuri.

Spre deosebire de clasicul Android, varianta One nu poate fi atât de mult customizată la nivel de servicii și interfață. Acesta este și motivul pentru care nu prea o îndrăgesc producătorii mari precum Samsung , HTC, LG sau Huawei. Ei preferă interfața lor proprie, și serviciile și aplicațiile proprii.

Producătorii care instalează însă Android One pe telefoanele lor, au update-uri mult mai rapide, versiuni mai noi ale sistemului de operare și per total un telefon care se mișcă mult mai bine în viața de zi cu zi. Chiar dacă are chiar și 3 sau chiar 2 GB RAM, deși nu am mai văzut situații de genul în ultima vreme.

Nokia 7.1 este construit bine din punct de vedere hardware, iar software-ul nu face decât să îl urce și mai sus în topul preferințelor noastre.

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

  1. Te rog frumos, Radu, sau George, stiti cumva sa imi spuneti daca toate telefoanele cu android one au primit update la 9.0? Sau macar stiti niste site-uri cu nautati pe subiectul asta? Mersi fain! :)

  2. Salut George sau Radu :) .Ce imi recomandati intre Nokia 7.1 sau Huawei P20 lite pt prietena mea , am vazut review-uri,specificatii,le-am testat in magazin, iar singura diferenta majora intre cele doua ar fi sunetul difuzorului(se aude mai tare pe Nokia 7.1 ), iar la camere inca nu m-am decis pentru ca nu am putut sa le testez in lumina scazuta . Voi ce ati alege? Multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.