Moto One + Android One = LOVE [UNBOXING & REVIEW]

Cam așa este, orice telefon am testat până acum pe platforma Android One a fost semnificativ mai rapid ca omonimul său care folosea direct Android 8.1. Diferența între cele două sisteme de operare este că Android One este ceva mai ”light”. Nu are atâtea funcții de care nu ai nevoie, cum ar fi scanare de iris și alte elemente software care îl fac să meargă mai greoi. Android One este recomandat de Google pentru telefoane de buget sau chiar și pentru zona de mijloc. Instalat pe un telefon cu 4 GB de RAM chiar ”zboară”.

Acum, despre Motorola Moto One pot să spun că la 1300 de lei nu îl văd ca pe un concurent extrem de serios pentru Honor 8X sau alte modele de la Nokia, ori chiar pentru Samsung A7 sau A6. Dar la 899 lei la cât se găsește acum la promoție pe undele magazine online, Altex de exemplu, merită!

Are 4 GB de RAM, 64 GB stocare, un ecran bun, luminos, un procesor potent, încărcare rapidă pe USB-C și da, merită! Sunt atât de decis pentru că l-am găsit la un preț promoțional abia după ce am terminat review-ul de montat, exportat și publicat pe YouTube. Așa e cu internetul, citești ceva acum, și peste două ore informația este cu totul alta.

Camera foto nu strălucește, chiar deloc. Aici mă așteptam la mai mult. Ce pot să îți spun însă este că va primi cu siguranță update la Android 9, tot o versiune de Android One, chiar pe parcursul lunii decembrie. Va fi așadar cu update-urile de securitate mai sus decât Note 8, care de mai bine de jumătate de an… nimic. Nu mai spun nimic. Până și Nokia 7 Plus are Android 9 de când l-au lansat cei de la Google.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Salutare Radu si George!

    Va urmaresc de ceva timp pe canalul de YouTube si imi plac review-urile pe care le faceti. Ai intrebat tu, Radu, despre o eventuala recenzie a lui HTC U12 life si voiam sa scriu ca pe eu as urmari-o cu interes. Imi place firma si sunt curios sa vad ce parere aveti si voi de noul lor telefon.

    Faceti o treaba foarte buna!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.